Beşiktaş, Erkek Voleybol ve Kadın Basketbol Şubelerini 1 Yıl Donduracak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Erkek Voleybol ve Kadın Basketbol Şubelerini 1 Yıl Donduracak

Beşiktaş, Erkek Voleybol ve Kadın Basketbol Şubelerini 1 Yıl Donduracak

Beşiktaş Kulübü, ekonomik tedbirler dolayısıyla erkek voleybol ve kadın basketbol şubelerini en az 1 sezon donduracak. Kadın voleybolun kararı ise yönetim toplantısında verilecek.

29.06.2017 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, ekonomik tedbirler nedeniyle kemer sıkma politikasına geçiyor. NTV Spor'da yer alan habere göre erkek voleybol ve kadın basketbol şubeleri faaliyetlerinin en az 1 sezon dondurulması büyük oranda netlik kazandı. Kadın voleybol şubesiyle ilgili kesin karar, ilk yönetim toplantısında verilecek. Hentbol şubesinin bütçesinde ise büyük oranda kesintiler olacak.

BASKETBOL SPONSPOR İLE DEVAM EDECEK

Geçen sezon Türkiye Ligi'nde final oynayan erkek basketbol şubesinin faaliyetleri ise sponsor desteğiyle devam edecek. Boks, güreş, altletizm, briç gibi diğer amatör şubelerin durumu da yine yönetim toplantısında değerlendirilecek.

AMATÖR ŞUBE SORUMLUSU İSTİFA ETTİ

Beşiktaş'ta yaşanan bu gelişmelerin ardından amatör şubelerden sorumlu yönetici Erdal Karacan görevinden istifa etme kararı aldı. Karacan, yaptığı yazılı açıklamada, "Beşiktaş Kulübünün Amatör Şubelerinde Beşiktaşımızın başarısı için ter döken idari, teknik ve sporcu kardeşlerime; 2012 yılında şahsıma tevdi edilen, Beşiktaş Kulübü Amatör Şubelerinden sorumlu yöneticilik görevimden bugün itibarıyla ayrılacağım." ifadelerini kullandı.

Erdal Karacan, açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:

"Geçen süre içerisinde sizlerin göstermiş olduğu üstün iş birliği anlayışı, çalışmalarınız, başarılarınız ve dostluğunuz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu duygu ve düşünceler ile bundan sonraki çalışma hayatınızda da sağlık ve başarı dolu günlerin her zaman sizlerle olmasını dileyerek, saygılarımı sunuyorum."

Son Dakika Spor Beşiktaş, Erkek Voleybol ve Kadın Basketbol Şubelerini 1 Yıl Donduracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement