Beşiktaş, Gabriel Barbosa İçin İnter'le Görüştü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Gabriel Barbosa İçin İnter'le Görüştü

Beşiktaş, İnter'de forma giyen 'Gabigol' lakaplı Brezilyalı Gabriel Barbosa'yı kiralamak için İnter'le görüştü.

06.05.2017 09:35  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen hafta Caner Erkin'in bonservisini almak adına Inter ile Milano'da masaya oturan Beşiktaş yöneticisi Umut Güner, sürpriz bir transfer hamlesi de yaptı.

BEKLENTİLERİN ÇOK ALTINDA KALMIŞTI

Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Inter'den 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa Almeida konusunda nabız yoklayan siyah- beyazlı idareci, İtalyan kulübüne beklentilerin çok altında kalan sambacı için Talisca örneğini verdi.

KİRALAMAYA SICAK BAKIYORLAR

Güner, "Bize kiralık gelmeden önce Talisca'nın değeri 9 milyon Euro civarındaydı. Şimdi ise Avrupa transfer piyasasında adı 20 milyonun üzerinde rakamlarla geçiyor. Gabigol'ün de potansiyeli çok yüksek. Mevcut haliyle size 8-10 milyon Euro kazandırabilir ama bize kiralarsanız 20-25 milyon Euro'ları konuşuyor olursunuz" teklifini sundu. Inter'in bu yaklaşıma sıcak bakmasıyla 20 yaşındaki Brezilyalı hücumcunun 1 veya 2 sezonluğuna Beşiktaş forması giyme ihtimali belirdi.

TAISON KUYRUĞU

Başkan Fikret Orman'ın transferi için bizzat Shakhtar Donetsk CEO'su ile yüz yüze görüştüğü Taison'un talipleri giderek çoğalıyor. İngiliz kulüplerinin yanı sıra Fenerbahçe'nin de radarındaki Brezilyalı yıldızı son olarak Lazio da listesine ekledi. Shakhtar, 29 yaşındaki hücum oyuncusuna 10 milyon Euro fiyat biçiyor.

(Sözcü)

Beşiktaş, Gabriel Barbosa İçin İnter\'le Görüştü
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Gabriel Barbosa İçin İnter'le Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement