Beşiktaş, Göztepe Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Göztepe Deplasmanında

Beşiktaş, Göztepe Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 9. hafta maçında Beşiktaş bu akşam deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

21.10.2018 05:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 9. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. İzmir Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak ve beIN SPORTS HD1 kanalından canlı yayınlanacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Bu maç öncesi ligde Beşiktaş 15 puanla 4. sırada bulunurken, Göztepe ise 12 puanla 9. sırada yer alıyor.

4 futbolcu ceza sınırında

Göztepe deplasmanına Pepe, Vida, Adriano ve Ljajic'ten yoksun giden Beşiktaş'ta 4 futbolcu da ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı olan Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Caner Erkin ve Gary Medel bugün de kart görmeleri halinde 10. haftadaki Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek.

Çalışıp  gittiler

Kartal dün öğle saatlerinde basına kapalı yaptığı son antrenmanla Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Dar alanda pas organizasyonları ve taktik programın yer aldığı idman, tam sahada çift kale taktik maç ve şut çalışması ile sona erdi. Siyah-beyazlı takım antrenman sonrası özel uçakla İzmir'e giderek kampa girdi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş, Göztepe Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement