Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

Beşiktaş, Göztepe\'yi 3-0 mağlup etti

Süper Ligde haftanın açılış maçında Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-0 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

23.08.2019 19:27  Güncelleme: 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Süper Ligin 2. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe'yi konuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği mücadeleyi siyah-beyazlı takım 3-0 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Güven Yalçın, Caner Erkin ve Adem Ljajic kaydetti. Ayrıca maçta Beşiktaş'ın 2 şutu direkten döndü. Bu sonuçla Beşiktaş, bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

QUARESMA VE OĞUZHAN'A DESTEK

Vodafone Park'ta oynanan maçlardan önce bütün futbolcuları tribünlere davet eden siyah-beyazlı taraftarlar bu maç öncesinde de geleneği bozmadı. Karşılaşma öncesinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, gösterdikleri performansla eleştiri oklarının hedefi olan Quaresma ve Oğuzhan Özyakup'a destek çıktı. İki futbolcu coşkuyla tribünlere giderken Quaresma'nın Beşiktaş armasını öpmesi dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

ABDULLAH AVCI'NIN İLK İÇ SAHA MAÇI

Yeni sezon öncesinde siyah-beyazlı takımın başına geçen Abdullah Avcı, iç sahadaki ilk maçına Göztepe karşısında çıktı. Avcı, siyah-beyazlı ekibin başındaki ilk resmi maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a mağlup olmuştu.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

KARIUS KALEYİ DEVRALDI

Siyah-beyazlı ekibin Brescia ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Loris Karius, Panathinaikos ile oynanan hazırlık maçı ve Demir Grup Sivasspor ile oynanan ligin ilk maçında formasından uzak kalmıştı. Hafta başından itibaren takımla çalışmalara başlayan Alman file bekçisi, Göztepe karşısında ilk 11'deki yerini aldı.

Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti

EMİNE BULUT TEPKİSİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu, 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı almıştı. Bu hafta Süper Lig, TFF 1'inci ve 2'nci ligde oynanacak diğer maçlarda olacağı gibi Beşiktaş - Göztepe karşılaşması da 1 dakika geç başladı. Ayrıca iki takım futbolcuları olaya tepki göstermek adına sahaya siyah-pankartla çıktı.Yaşanan olaya tribünlerdeki taraftarlarda kayıtsız kalmadı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte stadyumda 1 dakika boyunca tezahürat yapılmadı. 1 dakikanın ardından ardından Beşiktaş ve Göztepe taraftarları 'Kadına kalkan eller kırılsın' şeklinde tempo tuttu.

Son Dakika Spor Beşiktaş, Göztepe'yi 3-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Ramil şok: 2.1 alır göztepe 8 3 Yanıtla
  • bjk 1903: ıyi oynayan hak eden kazansın 8 0 Yanıtla
  • murat0675: beşiktaşımızın 11 ni beğenmedim.Yine puan kaybederler. 6 1 Yanıtla
  • ...: göztepe 3-2 kazanır. 2 5 Yanıtla
  • Ufuk : Beşiktaşın ölüsü yeter boşuna hayal kurmayın en az üç atar 5 2 Yanıtla
  • Bitlisli13: Tüpçü gitti valla sekiz taşın işi zor. Bedavadan şampiyonluk tınne 1 3 Yanıtla
  • Bjk: Beşiktaş taraftarı olarak goztepenin yanindayiz 0 2 Yanıtla
  • Cesur: Karşılıklı gol var 0 1 Yanıtla
  • Tr80: Oooo iyi gün taraftarı ortaya çıkmış. 1 0 Yanıtla
  • İborotti: Transferler niye alındı mademki oynatilmayacakti 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement