Beşiktaş, Hannover 96 forması giyen Walace'ı transfer etmek istiyor! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Hannover 96 forması giyen Walace'ı transfer etmek istiyor!

Beşiktaş, Hannover 96'nın 24 yaşındaki oyuncusu Walace için girişimlere başladı. Alman ekibi, Brezilyalı oyuncu için 8 milyon euro bonservis bedeli istiyor.

09.07.2019 22:22  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'ta kadro planlaması çerçevesinde transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlılar, henüz resmi imzaları atmasa da birçok oyuncuyla görüşürken, transfer çalışmaları kapsamında bir iddia da Almanya'dan geldi.

2. LİGDE OYNAMAK İSTEMİYOR

Bild'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Hannover 96'da forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Walace Souza Silva ile ilgileniyor. Alman ekibinin bu sezon Bundesliga 2'de mücadele edecek olması sebebiyle milli takım havuzundan çıkmak istemeyen Brezilyalı oyuncu, İkinci Lig'de forma giymek istemiyor.

ALAVES VE DİNAMO MOSKOVA DA İSTİYOR

Hamburg'dan 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Hannover'e transfer olan 24 yaşındaki oyuncuyu Alman ekibinin 8 milyon euroya gönderebileceği yazıldı. Walace ile ilgilenen kulüpler arasında Deportivo Alaves ve Dinamo Moskova da yer alıyor.

(Yeni Şafak)

Beşiktaş, Hannover 96 forması giyen Walace\'ı transfer etmek istiyor!

Son Dakika Spor Beşiktaş, Hannover 96 forması giyen Walace'ı transfer etmek istiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Halkın takımı eziktaş: Bjkli boş yapma gerçekler acıtır 1 1 Yanıtla
  • 8taş : Nerde bu tınercıler seslerı solukları cıkmıyor .. Yınemı feda dıyorar yoksa ? Her zaman soylerım 8tas kucuk klup dıye 2 sene sıcrar 10 sıcar ... TR nın ıkı buyuk klubu vardır fb ve gs .. Dıgerlerı anadolu takımıdır ... 1 1 Yanıtla Bjkli: Senin yaş kaç hatta zeka yaşı kaç? Gerçi bu haber sitesi benim sana yaptığım yorumları göstermiyor ısrarla ama. FB li de olsan GS li de olsan Medine fukarasi gibi dilenen sizsiniz ama diyorum ya zeka yasinla alakalı sorun var senin sürekli kopyala yapıştır yorumların 1 1

Advertisement