Beşiktaş İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Siyah beyazlı takımda, Motta, Sosa, Franco ve Gökhan Töre antrenmana katılmadı Yeni transfer Milosevic, ilk antrenmanına çıktı.

13.01.2015 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 16 haftalık ilk bölümünü ikinci sırada bitiren Beşiktaş, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Ligin 16. haftasında 4 Ocak'ta Galatasaray'a 2-0 mağlup olduktan sonra lige verilen arayla tatile çıkan siyah-beyazlı ekipte 8 günlük izin sona erdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesinde teknik direktör Slaven Bilic, oyuncularla kısa süreli toplantı yaptı. Toplantının ardından sahaya çıkan oyuncular, namağlup Türkiye şampiyonu olan Beşiktaş'ın 11 yaş altı futbol takımı oyuncularıyla basın mensuplarına görüntü verdi. Minik oyuncular, A takımı futbolcularına büyük ilgi gösterdi.

Siyah-beyazlılar, antrenmanda koşunun ardından 5'e 2 pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

4 oyuncu antrenmana katılmadı

Beşiktaş'ta, Pedro Franco, Roman Motta, Jose Sosa ve Gökhan Töre antrenmanda yer almadı.

Özel izinli olan Franco, Motta ve Sosa'nın ülkelerinden yarın gelerek takıma dahil olacakları öğrenildi.

Kalçasında ağrı hisseden Gökhan Töre'nin bu akşam MR'nın çekileceği ve kontroller sonrası durumunun netlik kazacağı bildirildi.

Sakatlığı süren Mustafa Pektemek ile ikinci yarı için kadroda düşünülmeyen Tomas Sivok ise bireysel olarak çalıştı. Necip Uysal ise takımla çalışmalara başladı.

Milosevic, ilk antrenmanını yaptı

Beşiktaş'ın, İsveç'in AIK takımından transfer ettiği Alexander Milosevic ise ilk antrenmanına çıktı.

İstanbul'a dün gelen ve tesisleri gezen Milosevic, takım arkadaşlarıyla da ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Antalya'da turnuvaya katılacak

Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Siyah-beyazlılar, ikinci yarı hazırlık kampı için 15 Ocak Perşembe günü Antalya'ya gidecek.

Beşiktaş, Antalya'daki kamp çalışmaları sırasında Galatasaray'ın yanı sıra Arjantin'in River Plate ve Brezilya'nın Instituto Projeto Neymar JR ekiplerinin de yer alacağı International Royal Cup'ta mücadele edecek. Alanya Oba Stadı'nda 16-18 Ocak'ta yapılacak turnuvadaki ilk maçında Instituto Projeto Neymar JR ile karşılaşacak Beşiktaş, alacağı sonuca göre ikinci karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlı ekip, rakibini yendiği takdirde 18 Ocak Pazar günü birincilik maçında oynama hakkı elde edecek. Beşiktaş, mücadeleyi kaybettiği takdirde aynı gün üçüncülük için mücadele verecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement