Beşiktaş ile Kayserispor 44. Randevuda - Son Dakika
Spor

Beşiktaş ile Kayserispor 44. Randevuda

Beşiktaş ile Kayserispor 44. Randevuda

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın Kayserispor'u konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

06.05.2018 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde geçen hafta Galatasaray'a deplasmanda mağlup olarak 4. sıraya  gerileyen siyah-beyazlı takım, rakibini mağlup ederek azalan şampiyonluk  iddiasını son 2 haftaya taşımaya çalışacak.
Evinde 42 maçtır yenilmiyor
Beşiktaş, Süper Lig'de sahasında oynadığı son 42 maçta mağlup olmadı.
Evindeki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisarspor'a 2-0 mağlup olarak yaşayan  Beşiktaş, sonraki 42 lig karşılaşmasında rakiplerine galibiyet şansı vermedi.  Siyah-beyazlı ekip, söz konusu  karşılaşmalardada 35 galibiyet ve 7 beraberlikle  112 puan topladı.
Bu maçların 35'ini Vodafone Park'ta oynayan Beşiktaş, yeni stadında 28  galibiyet alırken, 7 kez berabere kaldı.
Güneş "dalya" diyecek
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor karşılaşmasıyla  siyah-beyazlıların başında Süper Lig'de 100. kez sahaya çıkacak.
Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörlüğüne 2015-2016 sezonunda  getirilen Güneş, 3 sezonda 99 lig maçında sahada yer aldı. Beşiktaş, Güneş  yönetimindeki bu karşılaşmalarda rakiplerine 66 kez skorda üstünlük sağlarken, 20  karşılaşmayı berabere tamamladı, 13 maçta ise mağlup oldu.
Şenol Güneş yönetimindeki 99 maçta rakip fileleri 207 kez havalandıran  Beşiktaş, kalesinde 92 gol gördü.
Tosic oynayabilecek
Galatasaray ile ligde geçen hafta oynanan derbide kırmızı kart gören  Dusko Tosic, yarınki karşılaşmada forma giyebilecek.
Tosic, talimatlara göre cezasını Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe  ile hafta içinde oynanması gereken ancak Beşiktaş'ın sahaya çıkmaması nedeniyle  3-0 hükmen mağlup ilan edildiği karşılaşmada tamamladı.
Negredo ve Pepe sakat
Siyah-beyazlı ekipte Galatasaray derbisinde sakatlanan Alvaro Negredo  ve Pepe, Kayserispor karşısında forma giyemeyecek.
Beşiktaş'ta ayrıca Evkur Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak sezonu  kapatan Caner Erkin de takımını yalnız bırakacak.
2 oyuncu sarı kart ceza sınırında
Beşiktaş'ta Kayserispor mücadelesi öncesi 2 oyuncu sarı kart ceza  sınırında bulunuyor.
Ricardo Quaresma ve Dusko Tosic, yarınki karşılaşmada kart görürlerse  gelecek haftaki Osmanlıspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.
Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle Kayserispor maçında forma  giyemeyecek Negredo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.
44. kez
Beşiktaş ile Kayserispor, Süper Lig'de yarın 44. kez  karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 43 maçta  Beşiktaş 24, Kayserispor 11 galibiyet aldı, 8 müsabaka da berabere sonuçlandı.
Rekabetteki son 7 maçı kaybetmeyen, 5'ini kazanıp, 2'sinde berabere  kalan  siyah-beyazlıların toplam 66 golüne, sarı-kırmızılılar 42 golle karşılık  verdi.
Sezonun ilk yarısında Kayseri'de yapılan müsabaka 1-1 tamamlandı.
İstanbul'daki maçlar
Beşiktaş, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı 21 lig maçından 16'sını  kazandı, 3 maç berabere bitti, Kayserispor deplasmanda 2 kez galip geldi.
İstanbul'da Beşiktaş 45, Kayserispor ise 16 gol attı
Geçen sezon İstanbul'daki maç 2-2 bitti.
En farklı skorlu galibiyetler
Beşiktaş, 2015-2016 sezonunda rakibini İstanbul'da 4-0 yenerek,  rekabetteki en farklı skorlu sonucu elde etti.
Kayserispor ise 2006-2007 sezonunda Kayseri'deki müsabakayı 3-0  kazandı.
Bu arada, 2010-2011 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ın 4-2'lik  galibiyetiyle biten maçta atılan 6 gol, iki takım arasında en gollü karşılaşma  oldu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş ile Kayserispor 44. Randevuda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi
    01:52 Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. İlk maçta berabere kalan takımların rövanşında Real Madrid öne geçse de City'nin golüyle skor eşitlendi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Real Madrid, penaltı atışlarında daha başarılı olarak yarı finale adını yazdırdı. Turnuvada Salı akşamı oynanan diğer maçlarda ise Paris Saint-Germain ve Dortmund yarı finale yükseldi.

  • İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti
    01:47 İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı'na kadar konvoy yaptı ve basın açıklaması yaptı. Taksiciler, seslerini duyurmak ve benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

  • Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi
    01:01 Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City'yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İlk yarıda Real Madrid öne geçerken, Manchester City ikinci yarıda beraberlik golünü buldu. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti ve Real Madrid rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

  • Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı
    00:53 Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''erken final'' olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasında oynanan çeyrek final rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanan dev maçta seri penaltı atışlarını 4-3 kazanan Real Madrid, son yarı final biletinin sahibi oldu. İspanyol temsilcisi, yarı finalde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

  • Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi
    00:09 Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. İki takım arasında İngiltere'de oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

  • Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi
    23:57 Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Mücadelenin tek golü Joshua Kimmich'ten geldi.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı
    23:24 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı

    Türk atçılığının önemli mekanlarından biri olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı. Sezonun açılışında birçok yarış gerçekleşti ve kazanan safkanlara ödüller takdim edildi. İstanbul'da 17 Kasım'a kadar sürecek olan sezon, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere toplam 93 yarış gününe ev sahipliği yapacak.

  • Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti
    23:03 Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti

    Geliboluspor Triatlon Takımı, Türkiye şampiyonu olduktan sonra Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Soyuak, sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


Advertisement