Beşiktaş ile Toçev Arasında İş Birliği - Son Dakika
Spor

Beşiktaş ile Toçev Arasında İş Birliği

Beşiktaş, Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda bin 903 çocuğa maddi destek sağlayacak.

19.10.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda bin 903 çocuğa maddi destek sağlayacak.

Vodafone 37. İstanbul Maratonu öncesi Beşiktaş Kulübü ile Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) arasındaki iş birliğinin tanıtımı için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlendi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yaptığı açıklamada, maddi zorluklar nedeniyle okuyamayan bin 903 çocuğun eğitim masraflarını karşılamayı planladıklarını söyledi.

Siyah-beyazlı taraftarlara, TOÇEV'e bağış yapmaları çağrısında bulunan Fikret Orman, "15 Kasım Pazar günü yapılacak Vodafone 37. İstanbul Maratonu'nda biz de TOÇEV ile beraber genç kardeşlerimize katkıda bulunmak için orada olacağız" diye konuştu.

Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü'nün özellikle sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya gayret ettiğine dikkati çekerek, "Bunun artacağını düşünüyorum. Attığımız bu adımlar, hem taraftarlarımızdan hem de kamuoyundan pozitif olarak geri dönüyor" şeklinde konuştu.

Maraton için hazırlanan tişört de tanıtıldı

Fikret Orman, toplantıda Beşiktaş Kulübü'nün Vodafone 37. İstanbul Maratonu'na özel tasarladığı tişörtü de tanıttı.

"Sen de gel, bize destek ol" diyerek katılacakları maraton için özel tişörtler tasarladıklarını kaydeden Fikret Orman, bütün sporseverleri maratona beklediklerini kaydetti.

Siyah-beyazlı kulüp tarafından hazırlanan ve önünde "Hedef 1903 çocuk" yazan tişörtlerden elde edilecek satış gelirlerinden bir bölümünün, çocukların eğitim masrafı için TOÇEV'e aktarılacağını ifade etti.

Uygun: "Çok güzel bir iş birliğine giriyoruz"

TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun ise bir spor kulübü olarak Beşiktaş'ın özellikle eğitime verdiği desteği gururla takip ettiklerini söyledi.

Siyah-beyazlı kulüp ile iş birliğine gitmekten onur duyduklarını anlatan Uygun, "Çok güzel bir iş birliğine giriyoruz. Spor ile eğitimi bir araya getirebildikleri için başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na, Spor AŞ'ye ve bizimle yol aldığı için Beşiktaş Kulübü'ne gönülden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş ile Toçev Arasında İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement