Beşiktaş'ın anlaştığı Kayserispor'lu Mensah, İstanbul'a geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın anlaştığı Kayserispor'lu Mensah, İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Kayserispor'lu Bernard Mensah, İstanbul'a geldi. Mensah'ın havalanında "Bırakmam seni" yazılı tişörtle poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

16.08.2020 22:26  Güncelleme: 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor'un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah'ı kadrosuna kattı. Akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Ganalı futbolcu, Beşiktaş'ın kampanyası "Bırakma seni" yazılı tişörtle poz verdi.

Siyah beyazlılar, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu 1 yıllığına kiralık olarak satın alma opsiyonuyla transfer etti. Ganalı futbolcunun satın alma opsiyonu 5 milyon euro olarak belirlendi.

Resmi açıklamanın ardından Beşiktaş ile antrenmanlara başlayacak Mensah, siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi elemesinde PAOK ile oynayacağı karşılaşmada forma giyebilecek.

Beşiktaş'ın anlaştığı Kayserispor'lu Mensah, İstanbul'a geldi

YARIN ANTRENMANA KATILACAK

Mensah yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra akşam idmana katılacak. Geçen sezon Kayserispor ile 26 maça çıkan Ganalı orta saha oyuncusu 5 gol attı, 8 asist yaptı.

"TEŞEKKÜRLER ANNE"

Siyah beyazlıların yeni transferi, sosyal medya üzerinden Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na veda etti. Gözbaşı ile fotoğrafını paylaşan Ganalı futbolcu, "Thank you mum (Teşekkürler anne)" notunu düştü.

Beşiktaş'ın anlaştığı Kayserispor'lu Mensah, İstanbul'a geldi
Beşiktaş\'ın anlaştığı Kayserispor\'lu Mensah, İstanbul\'a geldi

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın anlaştığı Kayserispor'lu Mensah, İstanbul'a geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kurayni06: adam yazmış cincona yinemi gol attılar diye böyle adamlara milyonları veriyorsun sonra tvlere çıkıp bırakmam seni için para sms kampanyası yapıyorsun bizim kulüpler hiç akıllanmaz akılları sıra birbirlerini kızdırmaya çalışıyorlar kulüplerimiz batıyor iyice karius neden şikayet etti sizi paraları ödeyemiyorsunuz sonra bırakmam seni diyorsun gelmişin burada yinemi gol attık diyorsun oyuncularının sözleşmelerini indiriyorsun paranmı var menemene tuz at dostum :D 2 1 Yanıtla
  • ...: cincona yinemi gol attılar))))) 2 1 Yanıtla

Advertisement