Beşiktaş'ın Avrupa'daki galibiyet hasreti 4 maça çıktı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Avrupa'daki galibiyet hasreti 4 maça çıktı!

Braga'ya sahasında 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Öte yandan Beşiktaş, Portekiz takımlarına karşı oynadığı 10. maçında 4. mağlubiyetini aldı.

24.10.2019 23:00  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 3. maçında Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga'ya 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla siyah-beyazlı ekibin Avrupa kupalarındaki galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Geçen sezonki UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye evinde 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu sezon ise İstanbul'daki maçlarda Wolverhampton'a 1-0 ve Braga'ya 2-1 yenildi. Siyah-beyazlı ekip, deplasmanda ise Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup oldu.

PORTEKİZ TAKIMLARINI EVİNDE YENEMİYOR

Beşiktaş'ın Portekiz takımlarına karşı evindeki şansızlığı sürdü. Bu ülke temsilcilerini 7. kez konuk eden siyah-beyazlı ekip, rakiplerine 4. kez mağlup oldu. Beşiktaş, Portekiz ekipleriyle evinde üç kez de berabere kaldı. Portekiz takımlarını 3 defa yenen Beşiktaş, bu galibiyetleri de deplasmanda elde etti.

Beşiktaş\'ın Avrupa\'daki galibiyet hasreti 4 maça çıktı!

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Avrupa'daki galibiyet hasreti 4 maça çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • melo: ne galibiyeti puan puan 0 0 Yanıtla
  • Samsunlu Deniz: Gs bjk ve ts hepsi ligde itilen Avrupa'da foyaları çıkan takımlarımız.Demekki fb lilerin dediği doğruymuş. 0 0 Yanıtla
    61: şikeci fb den mi bahsediyorsun. 1 1

Advertisement