Beşiktaş'ın Braga maçı kadrosu belli oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Braga maçı kadrosu belli oldu

Beşiktaş\'ın Braga maçı kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4'üncü maçında yarın deplasmanda Braga ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül kadroya alınmadı.

06.11.2019 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4'üncü maçında yarın deplasmanda Braga ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül kadroya alınmadı.

Beşiktaş'ın Braga maçı kadrosu belli oldu. Bugün saat 11: 30'da özel uçakla Porto'ya oradan da karayolu ile Braga'ya gidecek olan siyah-beyazlı ekipte, teknik direktör Abdullah Avcı, Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül'ü maç kadrosuna dahil etmedi.

Siyah-beyazlı ekibin 17 kişilik maç kadrosu şu şekilde:

Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Enzo Roco, Umut Nayir, Güven Yalçın, Oğuzhan Özyakup, Tyler Boyd, Mohamed Elneny, Necip Uysal, Adem Ljajic, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Kartal Kayra Yılmaz, Erdem Seçgin, Caner Erkin.


- Beyazlılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Braga maçı kadrosu belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


Advertisement