Beşiktaş, Kolarov Transferini Gökhan Töre'den Gelen Parayla Bitirecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Kolarov Transferini Gökhan Töre'den Gelen Parayla Bitirecek

Beşiktaş, Kolarov Transferini Gökhan Töre\'den Gelen Parayla Bitirecek

Beşiktaş, Manchester City'de forma giyen Kolarov'un transferini, Gökhan Töre'den gelen parayla bitirmeyi planlıyor.

09.07.2016 03:39  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk flaş hamleyi Gökhan GönülFenerbahçe'den transfer ederek yapan Beşiktaş'ta taraftarın beklediği Kolarov müjdesinin gelmesi artık an meselesi. Geçtiğimiz günlerde İngiliz basını Kara Kartal'ın bu konuda büyük mesafe aldığını yazmış, hatta rakam bile açıklamıştı. Fanatik'e göre, Siyah-Beyazlılar'ın başkanı Fikret Orman'ın bizzat ilgilendiği transferde son sözleşme detaylarının konuşulduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ PARAYI BEKLİYOR

Buna göre oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Manchester City'ye bonservis ödemesi yapmak için Gökhan Töre'nin West Ham'a kiralanmasından gelecek parayı bekleyen son şampiyonun, gelecek hafta içinde noktayı koyması bekleniyor. Başkan Fikret Orman'a yakın kaynaklar, "Başkan en uygun şartlar ve zaman için uğraşıyor. Kolarov cephesinde zaten pürüz yoktu. Onunla vatandaşı Tosic sürekli temas halinde ama City ödeme bekliyordu. O sorun da giderilir giderilmez Kolarov formayı giyer" mesajlarını veriyor.

UEFA ANLAŞMASI VAR

Bilindiği gibi mali açıdan UEFA ile bir anlaşması bulunan Beşiktaş, belli bir disiplin halinde hareket etmek ve gelen rakamların ardından transfer bütçesi oluşturmak zorunda.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kolarov Transferini Gökhan Töre'den Gelen Parayla Bitirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement