Beşiktaş'ın Diego Costa için 10 milyon euro önerdiği iddia edildi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Diego Costa için 10 milyon euro önerdiği iddia edildi

İspanyol basını, yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş'ın Atletico Madrid'in yıldız golcüsü Diego Costa için 10 milyon euroluk teklifte bulunduğunu iddia etti.

10.09.2020 15:59  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın Lille'e gitmesinin ardından bu boşluğu doldurmakta kararlı. Beşiktaş ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

HEDEFTEKİ İSİM DİEGO COSTA

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş'ın golcü transferi listesinde bulunan isimlerden biri de Atletico Madrid forması giyen Diego Costa.

10 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Gazeteci Francisco Gonzalez, siyah-beyazlıların forvet pozisyonu için kesenin ağzını açacağını ve Diego Costa için yaklaşık 10 milyon euro ödemeye hazır olduğunu öne sürdü. İspanya'da Atletico Madrid forması giyen Diego Costa'nın 30 Haziran 2021 tarihine kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.

SERGEN YALÇIN, FORVET TRANSFERİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın forveti mutlaka iş bitiren bir oyuncu olmalı. Larin'den memnunum ama camiayı havaya sokacak bir golcü almamız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlılarla son dönemde adı anılan oyuncular arasında Papiss Cisse, Kalinic, Mario Mandzukic, Mario Balotelli, Le Luiz, Seferovic, Koita gibi isimler yer almıştı.

Beşiktaş\'ın Diego Costa için 10 milyon euro önerdiği iddia edildi

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Diego Costa için 10 milyon euro önerdiği iddia edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Kaan: İddia edildi şeklinde yazılan haberlere sinir oluyorum. Ben de iddia ediyorum Galatasaray Agueroya 15 milyon euro önerdi. Hadi haber olsun. 15 5 Yanıtla dan dan: ellere varda yerliye yoğ mii yoğğ miii. 1 1
  • .: buna kim inanır.kadir inanır.puhahahaha :) 7 1 Yanıtla ASFDDS: ne kadar yüksek bir espiri anlayışı bu muazzam yeteneğinizle stand-up showları yapsanız bill gates kadar zengin olursunuz. bunun için de sizi can-ı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. 3 2 dan dan: o da inanmaz, soyadını değiştirir, kadir inanmaz:)) 3 1
  • ghgh: 2 ligden futbolcu alacakken diego costa hayalimi kuracaz ufak atın civcivler yesin 7 0 Yanıtla
  • PisagorunEvladı: Bizde o kadar para ne gezer la 6 0 Yanıtla
  • Muhammed Emir Arslam: Güz el espdi 5 0 Yanıtla
  • celal gökalp: ne kadar güzel espiri ya beşiktaşta o para yok ki hem ahemt cebi vermez o parayı sanırım bir milyon yazacaktınız 10 yazdınız yanlışlık la 4 0 Yanıtla
  • Onder : Diego Costanın formasi ni Almış bjk yanlış haber var Ortada Aa Ayib oluyor Ama 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement