Beşiktaş'ın Eski Oyuncusu Filip Holosko: VAR'ı Sevmiyorum
16.12.2018 21:46
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı mücadeleyi Vodafone Park'ta takip eden Filip Holosko, "Ben VAR'ı sevmiyorum." dedi.
Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u Vodafone Park'ta konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini Dorukhan ve Mustafa Pektemek kaydederken, Trabzonspor'un golleri Rodallega ve Nwakeame'den geldi.
"BEŞİKTAŞ ŞANSLI OLSA KAZANIRDI"
Maç sonunda TRT Spor'a konuşan Filip Holosko, "Güzel bir maç oldu. Beşiktaş inşallah şampiyon olur. Ben VAR'ı sevmiyorum. Dünya Kupasında başladı, Avrupa'da başka ülkede var mı bilmiyorum ama burada uygulanıyor. Beşiktaş biraz şanslı olsa bugün kazanırdı. Stat çok iyi, taraftar da her zaman olduğu gibi muhteşemdi." dedi.
Son Dakika
Başakşehir'den İrfan Can için resmi açıklama: Fenerbahçe görüşme talep etti
İGDAŞ'tan geciken doğal gaz faturalarına 10 taksit imkanı
Nevşin Mengü'den "Kendi polisime saldırmam" diyen Cüneyt Arkın'a yanıt
Kumarhaneye iş makinesiyle baskın yapan polis, şüphelilerden birini dondurucunun içinde buldu
Koronadan hayatını kaybeden Karadeniz'in kanaat önderlerinden Nuri Genç'in cenazesine binlerce kişi katıldı
Sapık komşusunun tacizlerine dayanamayan iki çocuk annesi kadın kendisini astı
Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'nın kadrosuna dahil oldu
Sosyal deney sırasında söyledikleri yüreklere dokundu! Herkes bu çocuğu arıyor