Beşiktaş'ın Kaptanları Yeni Formaları Giyerek Konuştu (2) - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın Kaptanları Yeni Formaları Giyerek Konuştu (2)

Tolga Zengin: "Sosyal medyadan 5-10 yaşındaki çocukların bakmayın"Oğuzhan Özyakup: "Başkanımızın reddemeyeceği bir teklif gelmedikçe buradayım"Necip Uysal : "Takımda eksik yok gidenin yeri doluyor"ALİ DANAŞ, İSTANBUL - DHABeşiktaş'ın üç kaptanı Tolga, Oğuzhan ve Necip Nevzat Demir...

11.07.2017 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tolga Zengin: "Sosyal medyadan 5-10 yaşındaki çocukların bakmayın"

Oğuzhan Özyakup: "Başkanımızın reddemeyeceği bir teklif gelmedikçe buradayım"

Necip Uysal : "Takımda eksik yok gidenin yeri doluyor"

ALİ DANAŞ, İSTANBUL - DHA

Beşiktaş'ın üç kaptanı Tolga, Oğuzhan ve Necip Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Yeni sezon formaları ile toplantıya gelen kaptanlar ortak görüş olarak en çok beyaz formayı beğendiklerini söyledi.Tolga,Oğuzhan ve Necip bu sezon üst üste 3.kez şampiyon olmak için çalışacaklarını belirtirken Roma'nın gündeminde olan Oğuzhan ancak başkanın reddedemeyeceği bir teklif gelmesi durumunda ayrılmasının söz konusu olacağını açıkladı.

Tolga Zengin ise taraftar tepkileri sorusuna "Artık 34 yaşımdayım. Konu sizin düşündüğünüz gibi değil. Sosyal medyada 5-10 yaşındaki çocukların yazdıklarına bakmayın." şeklinde cevap verdi.

Siyah Beyazlı futbolcuların yaptıkları açıklamalar şu şekilde:

TOLGA ZENGİN: "SOSYAL MEDYADAN 5-10 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN BAKMAYIN"

"Şans geldiğinde de elimden geleni yaptım. Şansın ne zaman geleceği belli olmuyor. Gençlerbirliği maçında talihsiz olay olmuştu, orada oynama şansı buldum. Bu bir yarış geçen sezon oynayamadım diye bu sene de aynısı olacak değil. Herkes hazır olacak.Artık 34 yaşımdayım. Konu sizin düşündüğünüz gibi değil. Sosyal medyada 5-10 yaşındaki çocukların yazdıklarına bakmayın."

"Şampiyonlar liginde hedefi yukarı çıkarmak istiyoruz"

"Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde talihsiz bir şekilde istediğimiz olmadı. Bu sene o hedefimizi gerçekleştirip Şampiyonlar Ligi'nde hedefi yukarı çıkarmak istiyoruz. Ligde hedefi söylemeye gerek yok."

"Gelen her oyuncu karakterli"

"Gelen her oyuncu karakterli oyuncular. Futbolculuk kalitelerinin yanında karakter olarak da iyiler. Başkanımız, kulübümüz buna çok dikkat ediyor. Oyuncuların gitmesini tabii ki istemeyiz ama maalesef oluyor. Giden arkadaşlarımızın yerine en az onlar kadar kaliteli oyuncular gelecektir."

"Üçüncü şampiyonluk önemli'

"İlk şampiyonluğumuzda stadın açılması önemliydi. Geçen sezonki şampiyonluğumuz üçüncü yıldızı almak bakımından önemliydi. Bu sezon üst üste üçüncü şampiyonluğu almak var. Bunlar biraz daha süsü oluyor. Şampiyonluğun tadı çok farklı, emek veriyorsun. Emek verdikten sonra karşılığını alıyorsun. Yaşadıktan sonra devam etmek istiyorsun, hazzı çok farklı. Üçüncü şampiyonluk önemli."

"Hocamızın ne demek istediğini anlıyoruz"

"Hocamızın eğitici yapısı olduğu için.Çok nadirdir bir maçtan sonra her şeyin güzel olduğunu söylemesi. Mutlaka memnundur ama yansıtmak istemez. Biz de kendisini iyi tanıdığımız için onun ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz. Şampiyonluk önemli, iyi oyunla şampiyonluk daha önemli."

" Cenk Tosun'a haksızlık yapmayalım"

"Elimizdeki forvet Cenk Tosun, milli takımın forveti. Katkısı belli. Bir şeyleri düşünürken elimizdekinin kıymetini bilelim. Cenk'in kalitesi belli, katkısı de belli. Eminim kulübümüz en iyisini alacaktır. Birini alırken ötekilere haksızlık etmeyelim, onları yok saymayalım."

OĞUZHAN ÖZYAKUP : "BAŞKANIMIZIN REDDEMEYECEĞİ BİR TEKLİF GELMEDİKÇE BURADAYIM"

"Buraya ne kadar bağlı olduğumu herkes biliyor. Beşiktaş'ta kalmak isterim. Başkanımıza reddemeyeceği teklif gelene kadar buradayım. Beşiktaş'ta çok mutluyum. Geçen sezonki başarımız ve Lyon maçından sonraki üzüntümüz içimde kaldı. Bu sezon onun da üstüne koymak istiyorum."

"Şampiyonluğa doymuyoruz"

"İki sezon üst üste şampiyonluk çok önemli.Bir futbolcu her sezon şampiyon olmak ister. Biz de doymuyoruz."

"Karakterli bir takıma sahibiz"

"Geçen sezonki şampiyonluğun ardından da 4-5 as oyuncu transfer olmuştu. Yine eksik kadroyla başlamıştık ama kampın son döneminde de başkanımız, hocamız eksikleri kapatmaya çalıştı. Karakterli bir takıma sahibiz, arkadaş grubu inanılmaz, birbirine bağlı, çok iyi karaktere sahipler. Geldiklerinde kolay uyum sağlıyorlar. Şu anki kadromuzla en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Her sene eksik kadroyla başlasa da Beşiktaş'ın her sezon şampiyonluğa oynadığı ortada. Samet hoca döneminde de genç kadroyla başlamıştık, bu sene de farklı olmayacaktır."

NECİP UYSAL : "TAKIMDA EKSİK YOK GİDENİN YERİ DOLUYOR"

"Şampiyonluk hedefiyle başlıyoruz. Geçtiğimiz iki yılda iyi futbolla şampiyon olduk. Bu sene hem iyi futbol hem şampiyon olmak, üçte üç yapmak bizim için çok önemli.İki sezonun şampiyonuyuz. Gidenler gelenler oluyor. Biz büyük bir kulübüz. Gidenlerin yerleri de doluyor. Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz gruptan çıkmak, onu kılpayı kaçırdık. Bu sezon onu yapmak istiyoruz."

"Hocamız mükemmeliyetçi"

"Hocamız mükemmelliyetçi hoca. Ne kadar iyi yaparsanız daha iyisini istiyor. Buna yönelik çalışmalar yaptırıyor. Daha iyi çalışıp hocanın istediği seviyeye gelmek istiyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın Kaptanları Yeni Formaları Giyerek Konuştu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto
    11:45 Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Sığacık'ta bulunan Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı protesto düzenlendi. Yetişkin, marina yapımının başında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparken bazıları da sahilde güneşlendi. Geminin akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay ve 3 ay sonrası için beklenti yüzde 50 oldu.

  • Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto
    11:43 Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı düzenlenen eylemde, vatandaşlar marinanın rant uğruna talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü
    11:41 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Strazburg'daki temasları sırasında eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüştü. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve Avrupa'da ve Ege'nin iki yakasında ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini belirtti. Özel ise Türkiye'nin soluyla Yunanistan'ın solunun barışı ve iyi ilişkileri savunması gerektiğini vurguladı. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini ifade etti.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement