Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma: Şenol Güneş ile İlişkilerim İyi Başlamadı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma: Şenol Güneş ile İlişkilerim İyi Başlamadı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Şenol Güneş ile ilişkilerinin iyi başlamadığını ancak sonra birbirlerini çok sevdiklerini söyledi.

18.10.2018 17:36  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş ile ilişkilerinin iyi başlamadığını; ancak sonra birbirlerini çok sevdiklerini söyledi. Beşiktaş, Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ile yapılan özel röportajı "Quaresma ile anılar" adıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

"ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI UNUTAMAM"

Ricardo Quaresma, Şenol Güneş'in çalıştığı özel hocalardan biri olduğunu vurguladı. İstanbul Boğazındaki şampiyonluk kutlamalarını unutamadığını söyleyen Portekizli yıldız, mezara kadar Beşiktaş'ı sevmeye devam edeceğini bildirdi.

"İNÖNÜ STADI ÇOK ÖZEL BİR YER"

İnönü Stadının kendisi için çok özel bir yer olduğunun altını çizen 35 yaşındaki futbolcu, " Vodafone Park'ta da kendimi çok iyi hissediyorum ama eski statta yaşadığım duygular çok özel. Sanki eski statta rakiplere daha fazla baskı oluşturuyorduk" dedi.

"BEN VE RONALDO HAYALLERİMİZE ULAŞTIK"

Portekizli yıldız, "Ben ve Cristiano Ronaldo hayallerimize ulaştık. Ronaldo, her geçen gün üstüne koyan bir oyuncu. Hala saf duygularla devam eden bir arkadaşlığımız var. Bu kolay bir şey değil. Bu duruma şapka çıkarılması gerekiyor. Porto ve Beşiktaş benim için çok özel kulüpler. Ölene kadar kalbimde olacak bu iki kulüp. İki takımın da formasını büyük bir onurla giydim. Mezara kadar bu iki kulübü sevmeye devam edeceğim" dedi.

"GERÇEKLEŞEN HAYALLERİM İÇİN ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM"

Barcelona'da oynamanın çocukluk hayali olduğunu açıklayan Quaresma, "Çocukluk hayalim fotoğraftaki gibi gerçekleşti. Çok büyük yıldızlarla oynadım. İstediğim gibi gitmedi ama hayalim de gerçek oldu. Gerçek olan hayallerim için Allah'a şükrediyorum. Figo idolüm olan bir oyuncuydu. Uzun yıllar onu izleyip ondan esinlendim. Büyük oyunculardan kurulu Real Madrid'e karşı oynamak da hayalimde ve onu da Barcelona formasıyla gerçekleştirdim. Çok güzel şeyler yaşadım" açıklamasında bulundu.

(Trtspor)

Beşiktaş\'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma: Şenol Güneş ile İlişkilerim İyi Başlamadı

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma: Şenol Güneş ile İlişkilerim İyi Başlamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • BOŞNAK : Ronaldo istediğini elde ettin ama sen onun yerinde hiç bir zaman olamazsın çünkü sen DÜRÜSTLÜK nedir bilmiyorsun 2 8 Yanıtla
  • delibaş 4: BJK li değilim ama senin oyununu ve çalışkanlığını çok taktir ediyorum adamsın q7 3 2 Yanıtla
  • ibo: adamsın seni izlemek zevk sevende olur sevmeyende ama özel topcusun. 5 0 Yanıtla
  • ZapatA: alayına trivela 3 0 Yanıtla
  • Ricardo Quaresma: Ricardooooo 2 1 Yanıtla
  • sanmasen sama: sankii :) 0 1 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement