Beşiktaş'ın Yeni 10 Numarası Marco Fabian, İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yeni 10 Numarası Marco Fabian, İstanbul'a Geldi

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Meksikalı 10 numara Marco Fabian, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

17.08.2018 20:38  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, 10 numara boşluğunu Bundesliga'dan doldurmaya çok yaklaştı.

Hürriyet'in haberine göre Eintracht Frankfurt forması giyen Meksikalı ortasaha oyuncusu Marco Fabian, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

MEKSİKA'DAN FRANKFURT'A

40 kez Meksika Milli Takımı formasını giyen ve 10 numara pozisyonunda forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, 2016'da 3.7 milyon euroya Eintracht Frankfurt'a transfer olmuştu.

GEÇEN SEZON SAKATLIK SORUNU YAŞADI

Alman ekibiyle sözleşmesi 2019'da bitecek olan Fabian, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalırken sadece 7 lig maçına çıkmıştı.

"EKONOMİK ŞARTLAR BELİRLEMEK GEREKİYOR"

Marco Fabian da geçtiğimiz günlerde bir ayrılık yaşayabileceğinin sinyallerini verirken "Menajerim kulüple bir görüşme yapacak. Hocamız beni tutmak istediğini söyledi. Kalmaktan mutluluk duyarım ancak kulüple bazı ekonomik şartları belirlememiz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş\'ın Yeni 10 Numarası Marco Fabian, İstanbul\'a Geldi

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yeni 10 Numarası Marco Fabian, İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Laz Uşağı : Bumuymuş yıldız futbolcu bakkal rüstemin çırağı bundan iyi top oynar be Fiko iyice yaslanmış anlaşılan 9 6 Yanıtla
  • Tornavida : Hemde nasıl çöp 13 1 Yanıtla
  • Yavru Kartal: Fiko efendi sağda solda böbürleniyor ben yaptım ben yaptım diye.oysa şenol hoca olmasaydı biz bu kaliteyi, emeklilikleri için gün sayan oynculardan onca bonservis kazanamazdık.idida ediyorum şenel güneş gittiği. Fikonun havası kibiri fos olacak.oyuncuya gelince beşiktaşın klasmanında bir oyuncu değil.hatta süper ligde ilk 5 takımında kalitesinde değil.umarım bize transfer olmaz.olursa belki güneş mucizesi bir tık üst seviyeye taşırda bir nebze fayda alırız. 12 1 Yanıtla
  • Sivasli: Efsane topcu keske sivas 4 eylul belediyespora gelse ne mutlu olurdum 8 1 Yanıtla
  • Çiko: Adam sakat damgası yemiş, Neden alıyoruz? 2 0 Yanıtla
  • Şehzade ilter: Yazıklar olsun takım vasat 1 0 Yanıtla
  • Kartal: Adam geçen sezon sakat diye 7 maç oynamış. Bide kaç dakika oyunda kaldı oda belli değil. Bizde yıldız futbolcu diye transfer yapıyoruz. Hadi hayırlısı... 0 0 Yanıtla
  • Başkan 21: Ya beşiktaş bi yıl ligden düşmesinde başka birşey isyemiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement