Beşiktaş'ın yıldızından Cüneyt Çakır tepkisi: Formamın çekildiğini gördü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın yıldızından Cüneyt Çakır tepkisi: Formamın çekildiğini gördü

Beşiktaş dergisine konuşan Georges-Kevin N'Koudou, "Formamın çekildiğini hakem çok iyi bir açıdan çok net görüyor, bu ayrıntıyı maçı televizyondan izlerken gördüm, fark ettim. İkincisi hakemin bunu atladığını farz edelim, VAR'daki hakemler neden uyarmıyor? Bu ilkinden daha da ilginç." dedi.

01.01.2020 12:43  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Tottenham'dan transfer ettiği Georges-Kevin N'Koudou, Beşiktaş dergisine birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte N'Koudou'nun açıklamaları:

"Neşeli, hayattan keyif almayı bilen, iletişime açık bir insanım. Aslında hem açık hem de biraz utangaç diyebiliriz. Yakın çevreme karşı çok sıcağım ama yeni tanıştığım insanlara karşı ilk etapta utangaçlığım ağır basıyor. Bu ilk süreci geçip yakınlık kurduktan sonra samimi olabiliyorum. Futbolculuğumdan bahsedecek olursak işime saygı duyuyorum ve severek yapıyorum. Tottenham'daki ilk sezonumda iyi bir hazırlık dönemi geçiremedim ve bu beni oldukça etkiledi. Bir ay sadece otelde kaldım ve bir türlü adaptasyonumu tam anlamıyla sağlayamadım. İkinci sezonumda antrenör bana yeterince inanmadı. Bunu da anlayabiliyorum çünkü takım iyi gidiyordu, başka futbolcuları kullanıyordu ve onlar da iyi oynuyordu ama şunu söyleyebilirim ki o dönemle ilgili herhangi bir pişmanlığım yok. İngiltere'nin en iyi kulüplerinden birindeydim, çok önemli futbolcularla çok önemli deneyimler yaşadım ve bu önemli bir tecrübe oldu. Belki oynamadım ve belki istediğim seviyeye çıkamadım ama hem insani hem karakter hem de oyun anlamında çok şey öğrendim.

"ABDULLAH HOCADAN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM"

Abdullah Avcı, oyun felsefesi çok sağlam olan bir teknik direktör ve buna bağlı olarak oyunla ilgili inandığı ilkeler var. Bunları bizlere aktarma ve öğretme konusunda da oldukça deneyimli ve aynı zamanda etkili yöntemleri var. Onunla çalışırken çok şey öğreniyor ve bundan zevk alıyorum.

Beşiktaş'ın yıldızından <a class='keyword-sd' href='/cuneyt-cakir/' title='Cüneyt Çakır'>Cüneyt Çakır</a> tepkisi: Formamın çekildiğini gördü

"CÜNEYT ÇAKIR GÖRMÜYOR, VAR NASIL GÖRMÜYOR?"

Hakemler hakkında çok konuşan birisi değilimdir. Hatta sıklıkla hakemler de insan ve hata yapar diye belirtirim. Bence o pozisyon ile ilgili iki önemli nokta var. Birincisi formamın çekildiğini hakem çok iyi bir açıdan çok net görüyor, bu ayrıntıyı maçı televizyondan izlerken gördüm, fark ettim. İkincisi hakemin bunu atladığını farz edelim, VAR'daki hakemler neden uyarmıyor? Bu ilkinden daha da ilginç. Dediğim gibi hakem hata yapabilir, futbolcular da yapabiliyor ve hata oyunun içerisinde olan bir şey ama bu iki durum o pozisyon için oldukça ilginçti.

"RESİM YAPARKEN FAZLA DÜŞÜNMEM"

O dönem Marsilya'da iyi bir form yakalamıştım. Yaratıcı, takıma katkı sağlayan bir futbolcuydum ve onun etkisiyle bu listeye girmiştim. Performans olarak benim çok daha fazla üzerimde olan isimler vardı ama "Avrupa'da sezonun en iyi elli futbolcusu" listesinde ismime yer verilmesi güzel bir histi. Bugün de iyi bir form yakalayıp yine o listede yer almak isterim. Belki ilk on, ilk yirmi kategorileri olmasa bile oralara yakın olabilirim çünkü o potansiyelim var ancak daha güçlü ve daha sağlam dönmem gerek. Genellikle kara kalem üzerine çalışıyorum. Resim yaparken fazla düşünmem, o an aklıma ne gelirse onu resmederim ve bununla uğraşırken bir yandan da müzik dinlerim. Beni rahatlatan, futbol ortamından uzaklaştıran bir hobi.

Beşiktaş'ın yıldızından Cüneyt Çakır tepkisi: Formamın çekildiğini gördü

"HALA ANNEMLE YAŞIYOR OLURDUM"

Eğer okusaydım; evden okula, okuldan eve, sonrasında da muhtemelen evden işe, işten eve bir hayatım olurdu ve büyük bir ihtimalle hala annemle yaşıyor olurdum, çünkü ona çok yakınım, yine onun yanında kalırdım ve böyle devam ediyor olurdu. Aslında Marsilya'da oynarken Fransa A Milli Takımı'nın geniş kadrosuna seçilmiştim ama kadro daraldıktan sonra liste dışı kalmıştım. Babamın Portekiz vatandaşlığı orjini olduğu için Portekiz Milli Takımı söylentileri de bu sebeple çıkmıştı ancak çok da ilgilendiğim veya kafayı yorduğum bir konu değil, benim esas hedefim Fransa Milli Takımı. Burada da şöyle bir durum var, kulüp performansım önemli bir yer teşkil ediyor ve gerçekten istediğim bu hayali gerçekleştirebilmem içinde önce kulübümde iyi bir performans sergilemem gerekli ve inanıyorum ki performansımı artırırsam bu hayalimi yakalayabilirim.

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Her şeyden evvel ırkçılık futbolun doğasına aykırı çünkü futbol insanları birleştiren bir platform ve ırkçılık bu hislere tamamen aykırı. Bence FIFA ve UEFA'nın uyguladığı yaptırımların çok daha sert olması lazım. Bana öyle geliyor ki yeterince sert olmayan bu yaptırımlar sebebiyle bu kadar rahat bir şekilde davranabiliyorlar. Beşiktaş taraftarına gelirsek daha ilk günden bana o sıcaklığı ve yakınlığı hissettirdiler. Yabancı veya siyahi olmamla ilgili olabilir ama en başından bu yana o sıcaklığı her zaman hissetmeme sebep oldular ve bundan ötürü de kendilerine teşekkür ederim."

Beşiktaş\'ın yıldızından Cüneyt Çakır tepkisi: Formamın çekildiğini gördü
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın yıldızından Cüneyt Çakır tepkisi: Formamın çekildiğini gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Y Y 1907: Peki Antalya Beşiktaş maçında Oğuzhan Özyakupun Serdar özkanı ceza alanında yaka paça indirmesini neden konuşmuyonuz o maçdada hakem Cüneyt Çakırdı 3 5 Yanıtla Tabi: Şimdi bjk fb. Macımı antalya macımı daha önemli takımını korumak için boş yapıyosun 0 1
  • Etherlord: cüneyt çakır gibi bir adam böyle maç yönetiyorsa perde arkasında federasyon vardır. bu yıl şampiyon belli 4 3 Yanıtla
  • Erdem: Abdullah avcı da saha kenarında senol gunes gibi yerlere yatmalıydı. Yoksa cıkamazsınız orada. Orası kadiköy kardeşim 0 3 Yanıtla
  • Titrek ersun: Vodafone stadina o hakemide alip gelin bekliyoruz 1 0 Yanıtla
  • Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı
    13:26 Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı

    A Milli Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanmak için A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile Ankara'da bir hazırlık kampı düzenliyor. Milliler, kamp sonrasında Karadağ ile Rize'de karşılaşacak ve maç TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak. Son maçlarını ise Sırbistan ile deplasmanda oynayacaklar.

  • TGF Türkiye Golf Turu'nun 5. ayak müsabakaları Antalya'da başladı
    13:25 TGF Türkiye Golf Turu'nun 5. ayak müsabakaları Antalya'da başladı

    Türkiye Golf Federasyonu tarafından düzenlenen TGF Türkiye Golf Turu'nun 5. ayak müsabakaları Antalya'da başladı. Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Antalya Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen turnuvada, 13 golf kulübünden 23 sporcu mücadele ediyor. Sporcular 3 gün sürecek turnuvada 54 çukurda mücadele verecek. Golf Milli Takımı Başantrenörü Keith Coveney de turu takip ediyor.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Ankara'da hazırlık kampına başladı
    13:24 A Milli Kadın Hentbol Takımı Ankara'da hazırlık kampına başladı

    2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A Milli Kadın Hentbol Takımı, A2 Milli Kadın Hentbol Takımları ile Ankara'da yürüteceği hazırlık kampına başladı.

  • Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı
    13:24 Siirt Belediyesi Otobüsleri Siirt İl Özel İdare Spor Renklerine Boyandı

    Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait olan şehir içi otobüsleri, Siirt İl Özel İdare Spor'un renkleri olan sarı maviye boyandı. Siirt Belediyesi otobüs durağında düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 'Farklı renklerde ve farklı zaman dilimlerinde alınan otobüslerde bütünlük ve ahenk sağlamak amacıyla bu şehrin sevdası olan Siirt Sporu simgeleyen mavi ve sarı renklere boyandı' dedi.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor altyapı oyuncularıyla iftarda buluştu
    13:22 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor altyapı oyuncularıyla iftarda buluştu

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talasgücü Belediyespor altyapı oyuncuları ve aileleriyle iftar sonrasında bir araya geldi. Başkan Yalçın, çocukların başarılarından dolayı duygulandığını ve gelecekte ülkenin en iyi futbolcularının onlar olmasını istediklerini belirtti.

  • Kayseri Sporcuları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda 10 Madalya Kazandı
    13:20 Kayseri Sporcuları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda 10 Madalya Kazandı

    Samsun'da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil eden sporcular, 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuları makamında ağırlayarak başarılarını kutladı ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Kayseri Bilek Güreşi Sporcuları Türkiye Şampiyonasından 5 altın madalya ile döndü
    13:18 Kayseri Bilek Güreşi Sporcuları Türkiye Şampiyonasından 5 altın madalya ile döndü

    Samsun'da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri Bölgesi Bilek Güreşi Sporcuları, 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü tarafından kabul edildi ve başarılarından dolayı tebrik edildi.

  • Aradaki yaş farkı bomba! Sergen Yalçın'ı günübirlik İstanbul'a getiren güzel
    13:08 Aradaki yaş farkı bomba! Sergen Yalçın'ı günübirlik İstanbul'a getiren güzel

    24 yaşındaki oyuncu Melisa Döngel ve 51 yaşındaki eski sevgilisi Sergen Yalçın'ın aşkları yeniden alevlendi. Geçen yaz Çeşme'de bir araya gelen çiftin ilişkilerini gözlerden uzak tutmak için özel restoranları tercih ettikleri ve Yalçın'ın takımının maç ve idmanı olmadığı günlerde Döngel'le buluşmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. İkilinin arasında 27 yaş fark bulunuyor.

  • Afyonkarahisar'da Okul Sporları Badminton Müsabakaları Başladı
    12:50 Afyonkarahisar'da Okul Sporları Badminton Müsabakaları Başladı

    Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Badminton müsabakaları, Çiğiltepe Spor Salonu'nda başladı. Genç sporcular yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Müsabakalara katılan gençler arasında yoğun bir rekabet yaşandı.

  • Ronaldo'nun servet değerindeki yeni aracını görmeniz lazım
    12:43 Ronaldo'nun servet değerindeki yeni aracını görmeniz lazım

    Futbolculuğu kadar sahip olduğu ultra lüks yaşantısıyla da dikkat çeken Cristiano Ronaldo, Portekiz'de 2.5 milyon euroluk (87 milyon lira) Ferrari Daytona SP3 ile görüntülendi. Ronaldo'nun yeni aracı olan Ferrari Daytona SP3'ten sadece 599 adet üretildi.

  • Denizlispor, gençleriyle Keçiörengücü maçına hazırlanıyor
    12:37 Denizlispor, gençleriyle Keçiörengücü maçına hazırlanıyor

    Denizlispor, TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor, galibiyet parolasıyla maça hazırlanıyor. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, maçın önemine dikkat çekerek, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi
    12:30 MSKÜ Öğrencileri İçin İftar Programı Düzenlendi

    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrenciler için Sıtkı Koçman Spor Tesisleri Futbol Sahasında iftar programı düzenledi. Programa üniversite yöneticileri, kaymakam, müftü ve çok sayıda öğrenci katıldı. MSKÜ'de eğitim gören öğrencilerin bütçelerine destek olmak amacıyla imzalanan protokol kapsamında, Ramazan ayı boyunca öğrencilerin iftar yemeği Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Ramazan ayının bereketli geçmesini temenni etti.


Advertisement