Beşiktaş'ın Yıldızı Gary Medel'in Eşi Cristina Morales, Üniversiteye Geri Döndü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Yıldızı Gary Medel'in Eşi Cristina Morales, Üniversiteye Geri Döndü

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Gary Medel'in eşi Cristina Morales, "Eşimin gölgesinde kalmak istemiyorum." diyerek, 5 yıl önce bıraktığı üniversiteye geri döndüğünü açıkladı.

16.11.2018 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Şilili orta sahası Gary Medel'in eşi Cristina Morales, gazetecilik okuduğu üniversiteye geri döndüğünü açıkladı. Sosyal medya hesabından 5 yıl önce bıraktığı 'spor gazeteciliği' bölümüne geri döndüğünü açıklayan Morales, ''5 yıl önce bıraktığım spor gazeteciliğine tekrar döndüm. Hazırlanıp, tekrar sınavlara girmek zor olacak biliyorum ama imkansız değil.'' dedi.

''MEDEL'İN GÖLGESİNDE KALMAK İSTEMİYORUM''

Eşi Gary Medel'in gölgesinde kalmak istemediğini belirten Cristina Morales, ''Gary, profesyonel bir futbolcu ve işini çok seviyor. İnsanlar böyle durumlarda diğer insanın işe yaramaz biri olduğunu ve amacı olmadığını söylüyor. Bunun böyle olmadığını göstermek istiyorum. Gary beni destekliyor, ona çok teşekkür ediyorum. Eşimin gölgesinde kalmak istemiyorum. Anne ve eş rolümü tabii ki bırakmayacağım ama Cristina geri döndü! Yaşasın özgürlük." sözlerini kullandı.

(Sporx)

Beşiktaş\'ın Yıldızı Gary Medel\'in Eşi Cristina Morales, Üniversiteye Geri Döndü

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Yıldızı Gary Medel'in Eşi Cristina Morales, Üniversiteye Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ismail bilir : ya bu taraftarın rezilligi nedir kendi ailesi olsa gitmez bu ne saçmalık 6 1 Yanıtla
  • Aytunç : özgürlükmüş , ne özgürlüğü annesin sen 2 tane çocuk doğurmuşsun başka ne amacın olabilir . Okul senin neyine 0 4 Yanıtla
  • sağ salim: esının gölgesınde kalmak ıstemıyorum derken kendı paranı da kazanacaksın heralde,ondan sonra gel artıslık yap gundem ol 0 1 Yanıtla
  • çerkez: bi zaman sonra parada huzur vermiyor hocaların işi zor 0 0 Yanıtla

Advertisement