SPOR Beşiktaş kafilesi stada hareket etti - Son Dakika
Spor

SPOR Beşiktaş kafilesi stada hareket etti

SPOR Beşiktaş kafilesi stada hareket ettiTolga TAHÇI-Ahmet Turhan ALTAY/İZMİR, (DHA) - Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçta saat 20.30'da Göztepe'yle Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, konakladığı otelden ayrılarak stadın yolunu tuttu.

15.05.2021 19:05  Güncelleme: 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Beşiktaş kafilesi stada hareket etti

Tolga TAHÇI-Ahmet Turhan ALTAY/İZMİR, (DHA) - Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçta saat 20.30'da Göztepe'yle Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşılaşacak olan Beşiktaş, konakladığı otelden ayrılarak stadın yolunu tuttu. Futbolcular otelden marşlar eşliğinde uğurlandı.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları sebebiyle maç kadrosunda yer almayan ve geçen hafta oynanan Fatih Karagümrük maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Aboubakar ile

Cenk Tosun kafilede yer almazken, bu futbolcuların karşılaşmayı konakladıkları otelde izleyecekleri öğrenildi. Otobüsün önüne gelen Cenk Tosun, arkadaşlarına tek tek başarılar dileğinde bulundu.

Öte yandan otel çevresinde toplanan bir grup Beşiktaş taraftarı takımlarının lehine tezahüratlar yaparken, polis ekipleri grubun dağılması yönünde anonslar yaptı. Ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden vatandaşlara ise cezai işlem uyguladı.

SPOR Beşiktaş kafilesi stada hareket etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor SPOR Beşiktaş kafilesi stada hareket etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement