Beşiktaş, Kayserisporlu Sefa Yılmaz'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Kayserisporlu Sefa Yılmaz'ın Peşinde

Beşiktaş, Kayserisporlu Sefa Yılmaz\'ın Peşinde

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon istediği ancak bonservis bedelinden dolayı askıya aldığı Sefa Yılmaz'ın transferi için tekrar görüşmelere başladı.

27.04.2014 12:42  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon sonu transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş'ın yerli transferdeki 1 numarası belli oldu. Geçtiğimiz sezon başında Kayserispor'dan Sefa Yılmaz'ı resmen isteyen ancak sarı-kırmızılı kulübün talep ettiği bonservis bedelinden dolayı transfer sürecini askıya alan Beşiktaş, genç yıldız için yeniden devreye girdi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sporx'te yer alan habere göre; geçtiğimiz sezonun devre arasında Sefa Yılmaz karşılığında Necip Uysal'ı isteyen ancak Escude + para cevabını alan Beşiktaş, Kayserispor'dan transfer önceliği sözü alarak defteri kapatmıştı. Kayserispor ile olan sözleşmesini 2016'ya kadar uzatan Sefa Yılmaz için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman resmen devreye girerek Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile görüşmelere başladı.

BONSERVİSİ 3 MİLYON EURO

Başkan Orman'a "Sezon sonu görüşelim" cevabını veren Mamur, Sefa Yılmaz'ın transferi için 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep etti. Beşiktaş'ta yaşanan flaş transfer gelişmesini siyah-beyazlı kulübün eski menajeri Sinan Engin de doğruladı ve Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen'in Kayserispor'dan Sefa Yılmaz'ın transfer edilmesini istediğini ve genç oyuncunun şu anda Beşiktaş'ın 1 numaralı yerli transfer hedefi olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Kayserisporlu Sefa Yılmaz'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement