Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı... - Beşiktaş'ın 110 Milyon Ytl Borcu, 35 Milyon Ytl De Alacağının Bulunduğu Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı... - Beşiktaş'ın 110 Milyon Ytl Borcu, 35 Milyon Ytl De Alacağının Bulunduğu Açıklandı

Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

03.06.2006 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı.

Ceylan İntercontinental Oteli'nde yapılan toplantıda, Beşiktaş Kulübü'nün dernek ve A.Ş. olmak üzere toplam 110 milyon YTL borcunun bulunduğu açıklandı.

Denetleme kurulu başkanı Dursun Arıkboğa, kulübün borcunun 110 milyon YTL olduğunu, buna karşın 35 milyon YTL de alacağının bulunduğunu ifade ederek, ''Alacakları çıkarırsanız, toplam borç 75 milyon YTL olarak görünüyor'' dedi.

Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, divan kurulunun faaliyet raporunu okuduktan sonra, yapılan transferlerle ilgili olarak, ''Bugüne kadar yapılan transferler önümüzdeki yıllar için bize ümit vermiştir'' diye konuştu.

-ELEŞTİRİ YAPILDI-

Bazı divan kurulu üyeleri de toplantıda söz alarak eleştirilerini dile getirdi.

Divan kurulu üyesi Mete Kılıç, Tümer Metin'in Fenerbahçe'ye gidiş şekline tepki göstererek, ''Delikanlılık insanın yüreğinde olur. Bu konu mayıs ayından önce halledilmeliydi. Tümer önemli değil. Şahsiyetinin zayıflığını ortaya koymuştur. Bize karakterli futbolcular lazım'' derken, yönetim kurulunu da eleştirerek, ''Mali ve sportif başarılar sıfır, yeniden nasıl aday olacaklar anlayamıyorum'' diye konuştu.

Bayram Yağcı ise tüzük tadil kongresinde seçim sistemi ile ilgili yapılması düşünülen değişiklikleri eleştirip, Tümer konusunda, ''2 ay askerlik yapmak için Beşiktaş'ı ve Fenerbahçe'yi kullanıyor. Ben bu kişinin karakterinden şüphe ederim'' dedi. Yönetimi de eleştiren Yağcı, ''Ekim ayında 4 maç kaybederseniz, sizi burada kimse tutamaz'' şeklinde konuştu.

Selahattin Yıldız da transfer dönemlerinde hata yapıldığını belirterek, ''Her sene 18 futbolcu alıyoruz, sonra sezon sonunda gönderiyoruz. Bu transfer politikası yanlıştır'' dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı... - Beşiktaş'ın 110 Milyon Ytl Borcu, 35 Milyon Ytl De Alacağının Bulunduğu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement