Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "(Fenerbahçe Maçının Tekrarı Kararı) Hukuki ve Vicdani Olarak... - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "(Fenerbahçe Maçının Tekrarı Kararı) Hukuki ve Vicdani Olarak...

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçının tekrarı yönünde karar alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticilerini eleştirdi.

05.05.2018 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçının tekrarı yönünde karar alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticilerini eleştirdi.

Çebi, Vodafone Park'ta gerçekleştirilen 2018 yılı ikinci olağan divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, özellikle TFF'deki Beşiktaş kökenli yöneticilere eleştiri getirerek, "Divan kurulu başkanımız 'altı Beşiktaşlı ile yağmur altında aynı şemsiye altında bile korunmak istemiyorum' dedi. Kendisiyle aynı fikirdeyim. Adil olmaları yeterliydi. Hukuki ve vicdani olarak doğru karar almadıklarını düşünüyorum." diye konuştu.

Gelecek hafta mali ve idari genel kurul toplantısının gerçekleştirileceğini hatırlatan Çebi, federasyonda görev yapan Beşiktaşlı yöneticilerin durumunun bu toplantıda gündeme getirilebileceğini ve alıncak karara göre değerlendirmenin yapılması gerektiğini kaydetti.

Yaşanan olayın geride kalması gerektiğini belirten Çebi, Fenerbahçe maçına çıkmama yönünde aldıkları kararla ilgili şunları söyledi:

"Yönetim kurulu, divan kurulu üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda tavsiye kararını uygulamıştır. Camiamızın büyük çoğunluğunun arzu ettiği, uygulanmasını istediği bir karardı. Yönetim kurulu, buna sadık kalarak camianın düşüncelerini ortaya koyan karar almıştır. Artık geçmiş geçmişte kaldı. Bu konunun daha fazla konuşulmasının, gündeme getirilmesinin Beşiktaş'a katkı vermeyeceğini düşünüyorum. Önümüzde devam eden sezon var. Daha çok buraya konsantre olmalıyız."

Şampiyonluk konusunda umutlu olduğunu vurgulayan Çebi, "Allah her zaman doğrunun yanındadır. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını sağlayacağını da ümit ediyorum. Allah hep iyilerin, dürüstlerin yanında olmuştur" diye konuştu.

Sosyal medyada da sağlıklı olmayan ve hayal ürünü haberlerin yapıldığına dikkati çeken Çebi, "Sosyal medyada Beşiktaş'a zarar verecek ifadeler kullanılmıştır. Beşiktaş'ın örf, adet ve geleneğinde devlete karşı saygıda kusurunun hiçbir zaman olmadığını ben biliyorum." ifadelerini kullandı.

Borç konusu

Kulübün borçlarında düşüş yaşandığını vurgulayan Çebi, "Borçlarımızda düşüş var ancak Türk kulüplerinin maalesef içinde olduğu mali problemler artarak devam ediyor. Özellikle kurun aşırı yükselişleri, kullanmak zorunda kaldığımız krediler ve faizler ağır olmaya başlamıştır. Artık borçları düşürmek, Beşiktaş'ı borçsuz hale getirmek gibi önemli görevimiz olduğunu düşünüyorum. Yönetim kurulu olarak uzun zamandan beri gelirleri artırıcı ve giderleri kısıtlayıcı çalışmalar içindeyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada divan kurulu toplantısına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, özel işleri nedeniyle katılmadı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: "(Fenerbahçe Maçının Tekrarı Kararı) Hukuki ve Vicdani Olarak...
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: '(Fenerbahçe Maçının Tekrarı Kararı) Hukuki ve Vicdani Olarak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement