Beşiktaş, Lask Linz Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Lask Linz Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Lask Linz Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turunda 16 Ağustos Perşembe günü LASK Linz ile oynayacağı rövanş maçı hazırlıklarına bu akşam TFF Hasan Doğan Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

14.08.2018 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turunda 16 Ağustos Perşembe günü LASK Linz ile oynayacağı rövanş maçı hazırlıklarına bu akşam TFF Hasan Doğan Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching ile başlayan antrenmanda pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. İdman, taktik programı sonrası 3 takım halinde yarım sahada yapılan turnuva maçları ve şut çalışmaları ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın saat 13.00'de özel uçakla Linz'e gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı statta TSİ 20.00'de yapacak. Antrenman öncesi TSİ 19.30'da teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Lask Linz Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement