Beşiktaş'ın Hollandalı Yıldızı Ryan Babel, İngiliz Ekibi Fulham ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Hollandalı Yıldızı Ryan Babel, İngiliz Ekibi Fulham ile Anlaştı

Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncu Ryan Babel, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham ile anlaştı.

13.01.2019 00:04  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Hollandalı sol kanat oyuncusu Ryan Babel'in, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'la anlaştığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ, 1,5-1,8 MİLYON EURO CİVARINDA BONSERVİS KAZANACAK

Fulham'ın, transfer için Beşiktaş'a 1,5-1,8 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı.Transferin salı günü açıklanması bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN BABEL SÖZLERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında Babel'in kısa süre içinde son kararını vermesi gerektiğini söylemişti.

Güneş yaptığı açıklamada, "Babel bizim için önemli. Kendisiyle 2 kez konuştum. "Gideceksen gidebilirsin, buradaysan buradasın." dedim. Adriano da aynı. "Gideceksen gideceksin, kalıyorsan çalışacaksın." dedim. Sonuçta oynasan da oynamasan da paranı alıyorsun." ifadelerini kullanmıştı.

BABEL'DEN KARTAL PAYLAŞIMI

İddianın ardından Babel, resmi instagram hesabından "Uçan Kartal" fotoğrafı paylaştı ve bu paylaşım "yuvadan uçtu" şeklinde yorumlandı.

Hollanda basını ise Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel, 2. yarıda Fulham'da kiralık olarak oynayacağını iddia etti.

Beşiktaş'ın Hollandalı Yıldızı Ryan Babel, İngiliz Ekibi Fulham ile Anlaştı
Beşiktaş\'ın Hollandalı Yıldızı Ryan Babel, İngiliz Ekibi Fulham ile Anlaştı

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Hollandalı Yıldızı Ryan Babel, İngiliz Ekibi Fulham ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir: Güle güle git Ağlaya ağlaya dön yok ya şaka emeklerin için sağol ama sonu güzel olmadı hoşçakal 20 2 Yanıtla
  • Galatasaray : Beşiktaşın en iyi oyuncusu nokta 8 4 Yanıtla
  • Onder: Bjk aynı fener gibi olmaya can atıyor 8 2 Yanıtla
  • Memleketim: Getirin bu gibi ahlaksizlari biri bilmem nesini göstersin biri küfür etsin sizde pesinden güle güle deyin. Bunun gibilerinin gidisi olsunda gelisi olmasin. 3 5 Yanıtla
  • mııstık: bu sene sakatım diye oynamadı bjk çok zarar verdi gitmekte geç bile kaldı 1 0 Yanıtla
  • dobraadam: fulham küme düşecek. 0 0 Yanıtla
  • kadir: vallahi babel bjk için çok iyi bir oyuncuydu üzüldüm satılmasına dileğim daha iyi bir oyuncu alırız 0 0 Yanıtla

Advertisement