Beşiktaş - Medipol Başakşehir Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Beşiktaş - Medipol Başakşehir Maçından Notlar

Mustafa Pektemek ve Vagner Love formayı kaptıQuaresma cezalı Gökhan Töre sakatCaner ve Medel sarı kart sınırındaKoray Şener unutulmadıMedipol Başakşehir'de iki değişiklikAdebayor kulübede Emre kadroda yokBaşakşehir'de 3 isim kart sınırındaLÖSEV'e destekAli DANAŞ - Olgucan KALKAN / İSTANBUL -...

03.11.2018 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Pektemek ve Vagner Love formayı kaptı

Quaresma cezalı Gökhan Töre sakat

Caner ve Medel sarı kart sınırında

Koray Şener unutulmadı

Medipol Başakşehir'de iki değişiklik

Adebayor kulübede Emre kadroda yok

Başakşehir'de 3 isim kart sınırında

LÖSEV'e destek

Ali DANAŞ - Olgucan KALKAN/ İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in konuğu oldu. 3'üncü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çaldı. Özkahya'nın yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken üstlendi.

Rakibini deplasmanda yenmekte zorlanan ve son rakibine karşı son dış saha galibiyetini 3 sezon önce alan siyah beyazlılar bu kez galip gelerek sıralamada hem Başakşehir ile puanları eşitlemek hem de Galatasaray ve Kasımpaşa'nın üstüne çıkmak amacında.

GÜNEŞ'İN ELİ RAHATLADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş sakat ve cezalı oyuncuların geri dönmesiyle kadro seçimi konusunda rahat bir nefes aldı. Quaresma ve Gökhan Töre haricinde eksiği bulunmayan Beşiktaş'ta Güneş, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da santrforda Love'ı, Love'ın arkasında ise Mustafa Pektemek'i kullandı.

Geri dörtlüyü Gökhan Gönül, Pepe, Vida ve Adriano'dan kuran tecrübeli teknik adam, orta saha ikilisini Atiba ve Medel'den oluştururken son haftaların eleştirilen futbolcusu Oğuzhan Özyakup'u yedek kulübesine çekti. Hücum hattında sağ kanatta Lens'i tercih eden Güneş sol kanatta ise sakatlığı geçen Babel'e görev verdi. Geçen haftanın yıldızı Mustafa Pektemek ve Vagner Love ise bu oyuncuların önünde görev aldı.

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir karşısına bu ilk 11 ile çıktı: Karius - Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano, Atiba, Medel, Lens, Babel, Mustafa Pektemek, Vagner Love

MUSTAFA PEKTEMEK VE VAGNER LOVE FORMAYI KAPTI

Teknik direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki görevi süresince lig maçlarında ilk kez geçen hafta ilk 11'de görev verdiği Mustafa Pektemek formayı kaptı. Çaykur Rizespor'a 2 gol atan Pektemek, Medipol Başakşehir karşısında da Şenol Güneş'in gol silahı olarak sahaya sürdüğü isim oldu. Mustafa Pektemek gibi oynadığı son iki maçta 3 gol atan Vagner Love da yine 11'deki yerini korudu ve Güneş'in gol silahı olarak sahada yer aldı.

QUARESMA CEZALI, GÖKHAN TÖRE SAKAT

Beşiktaş'ta iki oyuncu ceza ve sakatlık sebebiyle Medipol Başakşehir maçının kadrosunda yer almadı. Çaykur Rizespor maçının ilk yarısında sakatlanan ve sol bacak kasının zarında yırtık tespit edilen Gökhan Töre ile aynı maçta 4'üncü sarı kartını gören Ricardo Quaresma, Başakşehir'e karşı takımını yalnız bırakan isimler oldu.

CANER VE MEDEL SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta iki futbolcu Medipol Başakşehir karşısına sarı kart ceza sınırında çıktı. İlk 11'de sahaya çıkan Gary Medel ve yedek kulübesinde yer alan Caner Erkin'in bu karşılaşma öncesinde 3 sarı kartı bulunuyor. Medel ve görev verilmesi halinde Caner sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta Vodafone Park'ta oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında yer alamayacak.

KORAY ŞENER UNUTULMADI

Beşiktaşlı taraftarlar mücadele öncesinde dün oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'i unutmadı. Siyah beyazlı taraftarlar mücadele öncesinde 'Koray Şener ölmedi, kalbimizde yaşıyor' diye tempo tuttu.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE İKİ DEĞİŞİKLİK

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı geçen hafta deplasmanda kazanılan Atiker Konyaspor karşılaşmanın 11'inde 2 değişikliğe gitti. Avcı, sarı kart cezası sebebiyle geçen hafta Atiker Konyaspor maçında forma giyemeyen Caiçara'yı 11'de görevlendirirken, Kerim Frei'nin yerine de Elia mücadeleye 11'de başladı. Kalede Mert Günok'u görevlendiren Abdullah Avcı, savunma dörtlüsünü Caiçara, da Costa, Epureanu ve Clichy'den oluştu. Orta sahada İrfan Can ve Mahmut'u sahaya süren Avcı, bu ikilinin hemen önünde Visca, Mossoro ve Elia'yı 11'de oynattı. Avcı'nın hücum hattındaki tercihi ise geçen hafta Konyaspor deplasmanında galibiyet golünü atan Bajic oldu.

ADEBAYOR KULÜBEDE VE EMRE KADRODA YOK

Abdullah Avcı, sakatlığı sebebiyle geçen hafta takımını yalnız bırakan Emanuel Adebayor'u mücadelenin kadrosuna dahil etti. Son olarak Kayserispor mücadelesinde forma giyen tecrübeli golcü, geçen hafta deplasmanda kazanılan Atiker Konyaspor mücadelesinin kadrosunda yer almadı.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak 4'üncü hafta oynanan BB Erzurumspor karşısında forma giyen Emre Belözoğlu ise takımını bu maçta da yalnız bıraktı. Erzurumspor maçının 67'nci dakikasında Soner Aydoğdu'nun yerine oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu yaşadığı sakatlık sonrası 76'ncı dakikada yerini Mossoro'ya bırakmıştı.

3 İSİM SARI KART SINIRINDA

Medipol Başakşehir'de 3 futbolcu Beşiktaş mücadelesi öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Beşiktaş mücadelesine ilk 11'de başlayan Manuel da Costa, İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir bu maçta sarı kart görmeleri halinde, 12'nci haftada Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş - Medipol Başakşehir Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement