Beşiktaş, Oktay Derelioğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Beşiktaş, Oktay Derelioğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Beşiktaş, Oktay Derelioğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Beşiktaş, eski futbolcusu ve spor yorumcusu Oktay Derelioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

16.08.2018 20:29  Güncelleme: 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş kulübü hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman hakkında yazdığı olumsuz yazılar nedeni ile spor yorumcusu Oktay Derelioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu şu açıklamalarda bulundu;

"KONUYU ADLİYEYE TAŞIDIK"

Son günlerde asılsız ve mesnetsiz açıklamalar üzerine kulübün hukuk işlerinden sorumlu bir yöneticisi olarak Oktay Derelioğlu için savcılığa suç duyurusunda bulunduk.

"İDDİALARI İSPATA DAVET EDİYORUZ"

Oktay Derelioğlu'nun asılsız ve dayanağı olmayan iddialarını ispatlaması gerekiyor."Fikret Orman birçok yıldız oyuncuyu sattı. Buna rağmen Beşiktaş şu anda 2.1 milyar borç açıklıyor. Önemli kişilerden aldığım bilgiye göre borç 3.5 milyar. Fikret Orman ondan önce Beşiktaş yokmuş gibi hareket ediyor. Sanki Beşiktaş'ı Fikret Orman yarattı." Şeklindeki açıklamasında önemli kişilerin kimler olduğunu bizlerde merak ediyoruz. Beşiktaş kulübü halka açık ve SPK' ya bağlı bir dernektir. Hesaplarımızın hepsi ortadadır.Oktay DerelioğluBaşta başkanımız Fikret Orman olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerimiziyalancılık ile hedef göstermiştir.112 yıllık koca bir çınar olan Beşiktaş kulübünde biz yöneticiler ailelerimizden uzak işimizden uzak 24 saat çalışıyoruz bu görevi onurla ve şerefimizle yapıyoruz.

"HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATIYORUZ"

"Kulübümüz ve hukuki girişimlerimiz taraftarımızın sağduyusu sayesinde bugün bu noktaya geldi. Bazı zamanlar maksadı aşan hakaret içeren yorumları üzülerek takip ediyoruz ve hemen hukuki süreci başlatıyoruz."

"HER ZAMAN KULÜP HAKLARINI SAVUNUYORUZ"

"Beşiktaş camiası şunu iyi bilsin, Bir hukukçu olarak, Beşiktaşımıza her kim ve her nerede olumsuz bir şey yapıyorsa hukuk ekibimiz yaşanılan bu tür olayların hukuki sürecini başlatıyor. Yaptığımız her hukuki süreci kamuoyu ile paylaşmıyoruz.Ama olayları yakından takip ediyoruz.. Şeref bey'in, Baba Hakkı'nın, Süleyman Seba' nın bize öğrettiği saygı çerçevesinde kulübümüz'ün haklarını sonuna kadar koruyoruz ve korumaya devam edeceğiz. "

"EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ"

Aynı zamanda transfer komitesinde Umut Güner ile çalışan Şafak Mahmutyazıcıoğlu "İnanın gece gündüz çalışıyoruz.Konuştuğumuz oyuncular var. Beşiktaş'ın maddi olarak fazla etkilenmemesi için başkanımızın önderliğinde en iyisini yapmak için uğraşıyoruz."

Son Dakika 3. Sayfa Beşiktaş, Oktay Derelioğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Gazipaşalı: Oktay haklı gerisi yalan dolan 9 6 Yanıtla
  • .....: Dedi ve ayın zevzeği seçildi 2 6
  • MEHMET: OKTAY CESURCA KONUŞTU. SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ DOĞRU. KULÜPLER DENETLENMİYOR. GAZİANTEPSPORU 110 MİLYON TL İLE BATIRDILAR. CEPLERİNE ATTIKLARIDA AYRI. AĞZINA SAĞLIK OKTAY. BABA ADAMSIN. ANTEP SENİN KIYMETİNİ BİLMEDİ. 2 2 Yanıtla
  • Origami: Agzi olan konusuyo. Oktay bos konusma 2 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: Tarafsız kişilerce denetlensin kulüpler....Borç borç ne bu ya .. 3 0 Yanıtla
  • avcı: Gutiyi getirdiniz yardımcılığa oktay gelseydi bunlar basınıza gelmezdi adam gibi yazı yazardı 3 0 Yanıtla
  • BEŞİKTALAZ: Yönetiminden oyuncusuna antrenöründen çalışanına hepsi Trabzonlu. Takımı kapalı devre bir sistemden yönetiyorlar. Bu yönetim gittikten bir süre sonra kazık çıkar ortaya. Nerde Cenkin paraları. 2 1 Yanıtla
  • f: ya bu ülkede höhhh desen hukuki işlem başlatacakalr ne cahil cühela insanlar oldunuz çıkınız lan 2 0 Yanıtla
  • Fb büyük : Bjk fisss dirttt gs 1 1 Yanıtla
  • Kara: kurdaki artış otomatik olarak borca yansıyor mal mal konuşmayın 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement