Jose Mourinho'nun Tepki Gösterdiği Hakem, Beşiktaş-Olympiakos Maçını Yönetecek - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho'nun Tepki Gösterdiği Hakem, Beşiktaş-Olympiakos Maçını Yönetecek

Dün oynanan Chelsea-Manchester United maçındaki yönetimi nedeniyle Jose Mourinho'nun tepkisini çeken Hakem Michael Oliver, Beşiktaş-Olympiakos karşılaşmasında görev yapacak.

14.03.2017 13:28  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile yapacağı rövanş maçında İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver görevlendirildi.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Oliver'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt gerçekleştirecek. Ian Hussin'in dördüncü hakem olacağı mücadelede Jonathan Moss ile Craig Pawson ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

DÜN ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞTI

Michael Oliver, İngiltere Federasyon Kupası çeyrek finalinde dün oynanan Chelsea - Manchester United maçını yönetti. Karşılaşmadan ev sahibi takım 1-0 galip ayrılırken, Manchester temsilcisinden Ander Herrera kırmızı kart görmüştü. ManU'nun hocası Jose Mourinho, hakem Oliver'e tepki göstermişti. Mourinho maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Hakem için çok uzun konuşmak istemiyorum. İkinci sarı karttan verdiği kırmızı kart ortada, bunu konuda yorum yapmayacağım ama bugün 50 dakika boyunca bizi bu futbola oynamaya mecbur bırakan bir hakem vardı" demişti.

Jose Mourinho\'nun Tepki Gösterdiği Hakem, Beşiktaş-Olympiakos Maçını Yönetecek
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Jose Mourinho'nun Tepki Gösterdiği Hakem, Beşiktaş-Olympiakos Maçını Yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement