Beşiktaş, Salih Uçan'la her konuda anlaşmaya vardı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Salih Uçan'la her konuda anlaşmaya vardı

Beşiktaş, Salih Uçan\'la her konuda anlaşmaya vardı

Bu sezon Alanyaspor formasıyla sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Salih Uçan, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte boşa çıktı. 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için uzun zamandır çaba gösteren Beşiktaş, mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı ekibin, Salih Uçan ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

17.05.2021 16:19  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, yeni sezon için transfer bombalarını patlatmaya başladı. Siyah-beyazlılar, Alanya'da başarılı bir sezon geçiren Salih Uçan'la anlaşmaya vardı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ, KARARINDA ETKİLİ OLDU

Fanatik'in haberine göre, 27 yaşındaki oyuncuyla 7.5 milyon TL'den 3 yıllık anlaşma sağlandı. Alanyaspor'un yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Salih Uçan ile Süper Lig devleri Galatasaray ve Trabzonspor da yakından ilgileniyordu ancak Salih'in tercihi Beşiktaş'tan yana oldu. Orta saha oyuncusunun bu tercihinde Siyah-Beyazlı takımın şampiyon olmasının ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının etkili olduğu öğrenildi.

Son Dakika Spor Beşiktaş, Salih Uçan'la her konuda anlaşmaya vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Oğuz: Alanyanın maçı neden sattığı belli oldu hayırlı işler 13 28 Yanıtla Bjkezer: Bjk ezerek şampiyon oldu hepinizi 15 kişi ile kazandı ligi kendinizi büyük görerek daha çok kaybedersiniz lig siz şampiyon olun diye yapılmıyor öyle bir gücünüzde yok 6 0 Grd: Alanya Salih transferinden paramı alacakki satsın, bonservisi elinde adamın. 4 1 Kartal KARA: Oğuz sana BJK nin ne kadar battığını biliyorum bu senin için normal oğuz parlak. Renkli olursan bu gayet normaldir. 1 0
  • Gerçek Babafingo: Beşiktaş başkanı fb maçında hakem Ali Koç'un firmasında çalıştı dediğinden sonra TFF işin doğrusunu araştırıp böyle birşey yoksa bjk den 3 puan silse ülkede kimse yalan konuşamaz. O maçta hakem etki altında kalıp maçı resmen bjk ye hediye etti. Sonra bunu hocalarıda alışkanlık haline getirdi. Ali Koç efendilikle doğruculuk la birşeyler olacağını sanıyor ama yanılıyor. Ben gs liyim benim bile dikkatimi çekti. Hatayspor maçını demiyorum bile. 10 21 Yanıtla Grd: Şakamısın sen, Beşiktaş o maçı bileğinin hakkıyla kazandı. 0 0 erdi: BSG be olm...halen bunlara mı inanıyorsunuz? kabullenin artık 2. oldunuz...1992 ye kapak olsun... 0 0
  • Batuhan: Çok yanlış bedava diye bir oyuncu alınmamalı onuda gectim büyük takım topçusu asla değil bir sürü klüpte denendi olmadı Beşiktaş kumara devam ama her zaman tutmaz 11 8 Yanıtla
  • Fellini: Ali Koç başkan fevenbahce. Şampiyon 9 10 Yanıtla
  • Haşim güleş : Beşiktaş da Salih için çok hevesli değildi ama Sergen Yalçın istedi başarılı da olur gibime geliyor benim kanaatım 14 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement