Beşiktaş Savunması Alarm Veriyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Savunması Alarm Veriyor

Antalyaspor karşısında 20. dakikada Doukara ve 24. dakikada Hakan Özmert’in golleriyle 2-0 geriye düşen Beşiktaş, son 5 resmi maçında kalesini gole kapatamazken, son 4 mücadelede ise rakiplerine karşı geriye düştü.

26.08.2018 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor karşısında 20. dakikada Doukara ve 24. dakikada Hakan Özmert'in golleriyle 2-0 geriye düşen Beşiktaş, son 5 resmi maçında kalesini gole kapatamazken, son 4 mücadelede ise rakiplerine karşı geriye düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş, 20 ve 24. dakikalarda kalesinde üst üste goller görerek 2-0 geriye düştü. 20. dakikada Doukara'nın vuruşunda top ağlara giderken, 24. dakikada ise Hakan Özmert'in uzaktan şutunda yine Doukara'ya çarpan top, kaleci Utku'yu şaşırtarak filelerle buluştu ve Antalyaspor, 4 dakika içinde 2 gol bularak, Vodafone Park'ta 2 farklı üstünlüğe ulaştı. Son 5 resmi maçında kalesini gole kapatamayan siyah-beyazlılar, son 4 karşılaşmada ise rakipleri karşısında geriye düştü. UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçında deplasmanda LASK Linz'e 2-1 mağlup olmasına karşın turu geçen siyah-beyazlılar, bu maçın ardından oynadığı lig karşılaşmasında da BB Erzurumspor önünde ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. Erzurumspor'u 3-1'le geçer Kartal, hafta içinde Partizan ile oynadığı mücadelede de 1-0 mağlup duruma düşmesine karşın mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ligde Antalyaspor'la karşılaşan siyah-beyazlılar, 20 ve 24. dakikalarda yediği gollerle 2-0 geriye düşerken, üst üste 4 karşılaşmada ilk gol şansını rakiplerine verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Savunması Alarm Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement