Beşiktaş, Schweinsteiger'i Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Schweinsteiger'i Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş, Manchester United forması giyen Alman yıldız Schweinsteiger'i transfer etmek için çalışmalara başladı.

05.06.2016 22:11  Güncelleme: 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta yola devam edip etmeyeceği henüz netleşmeyen Mario Gomez, önceki gün yaptığı açıklamada kendisi için paradan daha çok sportif başarının önemli olduğunu belirterek "Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 6 mağlubiyet yaşamak istemiyorum. Umarım bunun için gereken yapılır" ifadelerini kullanmıştı. Golcü futbolcunun bu açıklaması üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Gomez'in vatandaşı Bastian Schweinsteiger'ı gündemine aldı.

MANCHESTER'İN KAPISINI ÇALACAK

Transferde önceliği savunma hattı olmasına rağmen yıldız orta saha oyuncusu için kulübü Manchester United'ın kapısını çalmaya hazırlanan Beşiktaş, Mario Gomez'in söylemlerine yakından tanıdığı vatandaşını takıma katarak karşılık vermek istiyor.

SAKATLIK SIKINTISI

İngiliz kulübü, geçen sezonun başında 9 milyon Euro karşılığında Bayern Münih'ten renklerine bağladığı Schweinsteiger'dan sakatlık sorunları nedeniyle istediği verimi alamadı. Almanya'nın Euro 2016 kadrosunda da yer alan 31 yaşındaki futbolcunun, 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

KİRALIK FORMÜLÜ DEVREDE

Manchester United'ın 10 milyon Euro'luk yıllık ücreti nedeniyle de gönderilmesine sıcak baktığı Alman yıldızın geleceği konusunda yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun kadro planlaması da büyük önem taşıyor. Beşiktaş öncelikle satın alma opsiyonuyla kiralama formülünü devreye sokacak.

(Kaynak: Sözcü)

Beşiktaş, Schweinsteiger\'i Transfer Etmek İstiyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Schweinsteiger'i Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • baris: yanı ıyı oyuncu besıkta ıs yapar 1 0 Yanıtla

Advertisement