Beşiktaş'ta Bir Garip Kaza...birbirlerine Yol Vermeyen İnatçı Sürücülerden Biri Kamyonetlerin... - Son Dakika
3.Sayfa

Beşiktaş'ta Bir Garip Kaza...birbirlerine Yol Vermeyen İnatçı Sürücülerden Biri Kamyonetlerin...

Beşiktaş'ta bir garip kaza...Birbirlerine yol vermeyen inatçı sürücülerden biri kamyonetlerin arasına sıkıştıİSTANBUL - Beşiktaş'ta birbirlerine yol vermeyen inatçı iki sürücüden biri hafriyat kamyonuyla park halindeki kamyonetin arasında sıkıştı.

13.10.2018 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta bir garip kaza...Birbirlerine yol vermeyen inatçı sürücülerden biri kamyonetlerin arasına sıkıştı

İSTANBUL - Beşiktaş'ta birbirlerine yol vermeyen inatçı iki sürücüden biri hafriyat kamyonuyla park halindeki kamyonetin arasında sıkıştı.

Beşiktaş, Barbaros Bulvarı üzerinde meydana gelen ilginç kaza iddialara göre şöyle gelişti. Saat 15.00 sıralarında ara sokaktan Barbaros Bulvarı'na katılmak için bir hafriyat kamyonu ve otomobil sürücüsü manevra yaptı. Birbirlerine yol vermek için müsaade etmeyen sürücüler yan yana bir süre devam etti. İki inatçı sürücü yol kenarında park halinde bulunan kamyonete aldırış etmeden yollarına devam edince olanlar oldu. Otomobil sürücüsü seyir halinde olan hafriyat kamyonuyla park halinde bulunan kamyonetin arasında sıkıştı. Otomobilin arada sıkıştığını fark eden hafriyat kamyonunun sürücüsü aracını durdurdu. İki kamyon arasında otomobilin sıkıştığını gören çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Otomobil içerisinde bulunan kadın sürücü yan kapıların açılamaması üzerine bagajdan çıkartılarak olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi. Şok geçirdiği öğrenilen kadın sürücü tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Meydana gelen kaza nedeniyle trafik polisleri soruşturma başlattı. Cadde üzerinde park yasağı olmasına rağmen hafriyat dolumu için bekleme yapan kamyonete ceza kesildi. Bunun yanı sıra otomobili sıkıştırdığı iddia edilen hafriyat kamyonu sürücüsünün ifadesi alındı.

Beşiktaş\'ta Bir Garip Kaza...birbirlerine Yol Vermeyen İnatçı Sürücülerden Biri Kamyonetlerin...
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beşiktaş'ta Bir Garip Kaza...birbirlerine Yol Vermeyen İnatçı Sürücülerden Biri Kamyonetlerin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris'te İnşaat Kazasında 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Gözaltına Alındı
    13:34 Marmaris'te İnşaat Kazasında 1 İşçi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Gözaltına Alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi ise yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisi ve diğer iki kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi
    13:31 Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi

    Natalie Reynolds, köpekbalığının sırtına oturup anüsünü yaraladığı ve hayvana kötü muamelede bulunduğu bir video nedeniyle eleştirildi. Reynolds, köpekbalığını denizden çekip karaya çıkardıktan sonra sırtına bir koşum takarak kontrol etmeye çalıştı. Ancak keskin derisi nedeniyle hayvandan indi ve yaralandı. Reynolds, kuralları ihlal ettiği için eleştirildi.

  • Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem
    13:26 Burdur'da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 3 Şüpheliye Adli İşlem

    Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, H.T., A.T. ve O.T. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, tüfek ve mühimmat ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

  • Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    13:26 Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde Aylin Karaca kavşağında meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Motosiklet sürücüsü, kendi imkanlarıyla Menteşe Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan sürücünün durumu iyi.

  • Afyonkarahisar'da jandarma tarafından dron destekli denetim yapıldı
    13:25 Afyonkarahisar'da jandarma tarafından dron destekli denetim yapıldı

    Afyonkarahisar'da Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan dron destekli denetimde, 932 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) üzerinden kimlik sorgulamaları gerçekleştirildi. Denetimde sürücülerin kural ihlali yapmadığı ve herhangi bir cezai işlem uygulanmadığı belirtilirken, denetimlerin devam edeceği açıklandı.

  • Ağrı'da infial yaratan görüntü! İmam çocukları tekme tokat dövdü
    13:23 Ağrı'da infial yaratan görüntü! İmam çocukları tekme tokat dövdü

    Ağrı'nın Diyadin ilçesinde görev yapan bir imamın çocuklara şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Video büyük tartışma yaratırken, olayın gündeme gelmesinin ardından resmi makamlardan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

  • Gümüşhane'de Otobüste Yapılan Kontrolde Yabancı Uyruklu Şahsın Bağırsaklarında Uyuşturucu Paketi Bulundu
    13:20 Gümüşhane'de Otobüste Yapılan Kontrolde Yabancı Uyruklu Şahsın Bağırsaklarında Uyuşturucu Paketi Bulundu

    Gümüşhane'de yapılan yol kontrolü sırasında durdurulan bir otobüsün içerisindeki yabancı uyruklu şahsın bağırsaklarında uyuşturucu paketi tespit edildi. Şahıs, yapılan ameliyatla uyuşturucu paketi çıkarıldıktan sonra Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti suçundan adli işlem başlatıldı.

  • Engelli kızına cinsel istismarda bulunan baba, gizli kamera görüntüleriyle suçlandı
    13:20 Engelli kızına cinsel istismarda bulunan baba, gizli kamera görüntüleriyle suçlandı

    Ankara'da bir baba, fiziksel engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanıyor. Davada, banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüler delil olarak kullanılıyor. Sanık, suçlamayı kabul etmese de bilirkişi raporları ve geri getirilen silinen görüntüler suçlamaları destekliyor. Ailenin avukatı, sanığın tutuklanmasını talep ettiğini belirtti.

  • Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu
    13:16 Refüjü aşıp karşı yola geçti, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu

    Zonguldak'ta meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil refüjü aşarak karşı yola geçti. Sürücü, 20 metreden aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu. Olay yerine gelen vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen sürücünün sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yol güvenliğini sağladı.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu: Esnafın hırsızları kovaladığı anlar kamerada
    13:10 Giresun'da kuyumcu soygunu: Esnafın hırsızları kovaladığı anlar kamerada

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu dükkanı, maskeli 2 kişi tarafından pompalı silahla soyuldu. Soygun anları güvenlik kameralarına yansırken, esnafın hırsızları kovaladığı görüntüler de ortaya çıktı. Hırsızlar, çalıntı bir araçla kaçarken polis ekipleri tarafından aranıyor.


Advertisement