Kağıt toplayıcısı, 2'si kadın 3 yabancı uyruklu şahsı art arda bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kağıt toplayıcısı, 2'si kadın 3 yabancı uyruklu şahsı art arda bıçakladı

Beşiktaş'ta bir kağıt toplayıcısı yolda yürüyen 2'si kadın 3 yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak kaçtı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayın görgü tanıklarından biri "Çığlık seslerine cama çıktım. Bir kadını 7 yerinden bıçakladı, durumu da ağırmış" ifadelerinde bulundu.

25.01.2021 12:44  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güvenlik kamerasına da yansıyan olay, Vişnezade Mahallesi Süleyman Seba Caddesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kağıt toplayıcısı olduğu öğrenilen şüpheli, yabancı uyruklu 2'si kadın 3 kişiye henüz bilinmeyen nedenle saldırdı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Saldırgan, 3 kişiyi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan saldırganı arıyor.

"ÇIĞLIK SESLERİNE CAMA ÇIKTIM"

Derya Apartmanı önünde gerçekleşen olayın ardından ambulansa haber veren apartman sakinlerinden Merve Yalçın, "Akşam 08.20 gibi oldu. Evdeydim, çığlık seslerine cama çıktım. O sırada kadının yere yığıldığını gördüm. 3 kişilerdi. Rus turistlerdi. Kızın yığıldığını görünce polise ve ambulansa haber verdik. Müdahale ettiler, ama kızın durumu iyi değildi. Kızı 7 kere bıçaklıyor diğerlerine de 3-4 bıçak darbesi geliyor. Apartmandakiler hemen pansuman yaptılar ama kanaması çoktu" dedi.

Kağıt toplayıcısı 2'si kadın 3 yabancı uyruklu şahsı art arda bıçakladı

"KADININ DURUMU AĞIR"

Apartman görevlisi Ercan Çinkioğlu ise "Hiçbir şey demeden oradakine tek bir bıçak darbesi vurdu. O kaçtı. Bir kişi kaçamadı. Ona 7 tane bıçak darbesi vurdu. Diğer erkeğin de koluna vurdu. 3 kişiyi de yaraladı. Kadının durumu bayağı ağırdı. Ekmek bıçağı gibi büyük bir bıçakla vurdu" dedi.

Hırsızlık kastının olmadığını söyleyen Çinkioğlu, "Hiçbir şey almaya çalışmadı, direkt saldırdı. 50 metre yukarıda para istemiş, daha sonra turistleri takip etmiş" diye konuştu.

Kağıt toplayıcısı, 2\'si kadın 3 yabancı uyruklu şahsı art arda bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kağıt toplayıcısı, 2'si kadın 3 yabancı uyruklu şahsı art arda bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Candan: ne bu şimdi , tövbe ya , yolda da yürüyemeyecek insan 8 0 Yanıtla
  • Endişeli Vatandaş: Sırça köşklerinde yaşayanlar ne zaman kafalarını çıkarıpda bu kanunsuzluklara müdehale edecek acaba ? Halk kendi adaletini sağlamaya çalıştığında herşey için çok geç olacak. 6 0 Yanıtla
  • ismet: çocuktur çocuk!!!!!!!!! 1 0 Yanıtla

Advertisement