Beşiktaş'ta Gol Rekoru Kırarım" - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Gol Rekoru Kırarım"

Beşiktaş\'ta Gol Rekoru Kırarım"

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden Juventus'tan Mario Mandzukic'in "Teklifinizi düşüneceğim. Formanızı giyersem kariyerimin gol rekorunu kırarım" dediği iddia edildi.

04.04.2017 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş yönetimi yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların forvet mevkiine yapmak istediği takviyelerin başında Juventus'ta forma giyen Mario Mandzukic geliyor. Beşiktaşlı yetkililerin Hırvat oyuncuyu ikna etmek için, "Çin'e gidip çok para kazanabilirsin, ortalama bir İngiliz takımına gidip orta sıralara oynayabilirsin ama Beşiktaş formasıyla hem şampiyonluğa hem de Şampiyonlar Ligi'nde forma giyebilirsin" sözlerini koz olarak kullandığı öğrenildi.

Hırvat oyuncu için yapılan son sürpriz ise taraftarın şovları ile takımın oynadığı maçların görüntülerinin olduğu bir DVD göndermesi oldu. Mandzukic'in izlediği DVD üzerinden siyah-beyazlılara, "Bu kadar çok orta yapan bir takımda herhangi bir forvet bile 20'den aşağı gol atmaz. Teklifinizi düşüneceğim. Formanızı giyersem kariyerimin gol rekorunu kırarım" yanıtını verdiği belirtildi.

(Fotomaç)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Gol Rekoru Kırarım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement