Beşiktaş'ta Kale İçin Son Aday: Joe Hart - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Kale İçin Son Aday: Joe Hart

Fabri'yi 6 milyon euroya satan Beşiktaş, bonservisi Manchester City'de bulunan Joe Hart'ın transferi için harekete geçti.

26.07.2018 11:05  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fabri'yi 6 milyon euroya Premier Lig ekibi Fulham'a satan Beşiktaş, yeni kalecisini de İngiltere'de arıyor.

Arsenal'in KolombiyalI file bekçisi David Ospina için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, İngiliz eldiven Joe Hart'ı da gündemine aldı. İngiltere Milli Takımı'nın eski kalecisi için teknik direktör Slaven Bilic döneminde de nabız yoklayan Kartal, istenen yüksek kiralama bedeli nedeniyle transferden çekilmiş, Hart da Torino'ya imza atmıştı.

İNGİLİZLER YANIT BEKLİYOR

Torino'da geçen başarılı sezonun ardından geçen yıl Bilic'le West Ham United kulübünde buluşan 1987 doğumlu tecrübeli kaleci, 2006'dan beri bonservisini elinde bulunduran Manchester City'den ayrılmak istediğini açıkladı. Menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerilen Joe Hart'ın sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalması nedeniyle uygun bir rakama tapusunun alınabileceğini belirten menajeri, transfer komitesinden transfer için yanıt bekliyor.

Beşiktaş'ta Kale İçin Son Aday: Joe Hart

KARARI ŞENOL GÜNEŞ VERECEK

İngiliz basınına bir açıklama yapan Hart ise "Oynayabileceğim bir kulübe gitmem gerekiyor. Artık hiçbir kulübe kiralanmak istemiyorum. Kalıcı bir transfer yapmalıyım. Üst seviyede futbol oynuyorum ve böyle bir kulübe ihtiyacım var" ifadelerini kullandı. Güneş'in beğendiği kalecilerden biri olan İngiliz eldiven için teklifyapmaya hazırlanan Siyah-Beyazlılar, "5-6 yıl kaleci sorunu yaşatmayacak bir isimle anlaşmak istiyoruz. Joe Hart'ın kalitesi ortada. Ancak son kararı hocamız Şenol Güneş verecek" görüşünde.

Beşiktaş\'ta Kale İçin Son Aday: Joe Hart
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Kale İçin Son Aday: Joe Hart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Heee: Heeeee 4 0 Yanıtla
  • transfer komitesi başkanının hayranı: başkana da haber verelim mi . kasadan para alırsanız haberim olsun demişti 4 0 Yanıtla
  • Ender tulunay: Tolga ile olmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement