Beşiktaş'ta Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı

Beşiktaş'ta dün yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

17.09.2018 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta dün yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Vodafone Park'ta yapılan törende Fikret Orman'ın mazbatasını Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk takdim etti. Yeni yöneticilerden Serdal Adalı'ya ise mazbatası olağanüstü seçimli genel kurul divan başkanı Şener Yurdakul tarafından verildi. Törenden sonra Fikret Orman ve yöneticiler, Fikret Orman'ın kızı tarafından gönderilen Beşiktaş logolu pastayı kesti. Orman "Bizim mazbata töreninde aslında pasta töreni yok. Kızım göndermiş bana. Hep beraber yiyelim, tatlı bir başlangıç olsun" ifadelerini kullandı. Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Hüseyin Yücel, Ahmet Kavalcı, Metin Albayrak, Cihat Kumuşoğlu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Gökçe Meriçten, Candaş Tolga Işık, Melih Aydoğdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.

  • Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu
    13:16 Cebrail Gençoğlu Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda şampiyon oldu

    Kick boksta ülkemize defalarca madalya ve şampiyonluk kazandıran Cebrail Gençoğlu, Bosna Hersek'te düzenlenen Kick Boks Grand Prix Avrupa Kupası'nda hem 63 kiloda hem de 69 kiloda şampiyon olarak altın madalya kazandı.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda Şampiyonların Belli Olacağı Yarış Şöleni Başlıyor
    13:14 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda Şampiyonların Belli Olacağı Yarış Şöleni Başlıyor

    İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda başlayacak olan İlkbahar - Yaz yarış sezonunda, yeni taylar ve Gazi Koşusu adayları boy gösterecek. Orhan Meker ve Ergin Talay Koşuları ise günün önemli mücadeleleri olacak.

  • Muğla'nın Dalaman ilçesinde rafting sporunun geliştirilmesi için düzenlenen kampa 30 sporcu katılıyor
    13:04 Muğla'nın Dalaman ilçesinde rafting sporunun geliştirilmesi için düzenlenen kampa 30 sporcu katılıyor

    Muğla'nın Dalaman ilçesinde rafting sporunun geliştirilmesi için düzenlenen kampta, Türkiye Kano Federasyonu tarafından 9 ilde eş zamanlı başlatılan Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kamplarının bir ayağı gerçekleştiriliyor. Kampta, ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan rafting takımlarından 30 sporcu yer alıyor.

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.


Advertisement