Beşiktaş'tan Alman Ekibi Leipzig'e: Türklere Bilet Satmayın - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Alman Ekibi Leipzig'e: Türklere Bilet Satmayın

Beşiktaş, 6 Aralık'ta Leipzig'le oynayacakları maçta olay çıkarsa saha kapatma cezası alabilir. Siyah-beyazlılar bu nedenle Alman ekibine ricada bulundu: Taraftarımıza bilet satmayın.

23.11.2017 15:01  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Fransa'da Lyon ile oynanan maçta tribünde yaşanan olaylar nedeniyle UEFA'dan uyarı almıştı. Beşiktaş yönetimi de saha kapatma cezasından takımı korumak için bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde deplasman maçlarına taraftar götürmedi ve taraftarlarından da bu konuya özen gösterilmesini istedi. Avrupa'daki deplasman maçları öncesinde taraftarlarının bu duruma hassasiyet göstermesi için duyuru yapan Beşiktaş, diğer taraftan ev sahibi kulübü yetkililerinden de Beşiktaş taraftarlarına bilet satılmaması yönünde talepte bulundu.

KULÜP YETKİLİ İSMİ ALMANYA'YA GÖNDERECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst turu garantileyen Beşiktaş, 6 Aralık'ta Leipzig ile deplasmanda grubun ikinci takımını belirleyecek bir maç oynayacak. Beşiktaş yönetimi, Almanya'daki Türk nüfusunu da gözeterek bu maçta herhangi bir sorun yaşanmaması için şimdiden düğmeye bastı. Alman kulübüne yazı yollamak için hazırlıklara başlayan Beşiktaş, gerekli mercilere de başvuruları yapmayı planlıyor. Siyah Beyazlılar, bu meseleyle ilgilenmesi için görevlendirilecek özel bir ismi de Almanya'ya göndermeyi düşünüyor.

Beşiktaş\'tan Alman Ekibi Leipzig\'e: Türklere Bilet Satmayın

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Alman Ekibi Leipzig'e: Türklere Bilet Satmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • antiner: Taraftarına güvenmeyen bir takım :D reziller 13 22 Yanıtla
  • AG 1910: adam doğru söylemiş avrupalılar sırf saha kapama verdirmek için tahrik yada saldırı yaparlar avrupalı Türkümü tutar kendinden olanımı zaten çıkmayı garantilemişsin niye böyle bir riske sokayım kendimi çok doğru bir karar olmuş ömrü boyunca tribüne girmemiş tv taraftarlarıda konuşuyor. 10 2 Yanıtla
  • H. çakır: Anadoluda bir tabir var. Ağrımayan başına çaput sarmak. Yüz akımız beşiktaş yönetimi taraftarına güveniyor, asıl sorun taraftarı olmayan fanatik olmayan diğer kulüplerin yurt dışındaki milli ruh ve heyecanın kontrol edilememesidir.Başka bir hinlik yapanlarda olur ama onuda yazmayayım. Beşiktaş tan Almanları orada yenerek bu namağlup ünvanı sürdürmeleri ve milletimizi en iyi temsil etmeleridir.Akıllı olalım. Su uyur düşman uyumaz. 9 0 Yanıtla
  • BJK: Bu ülkeye beyin nakli şart özellikle beyiz yorum yapanlara 0 3 Yanıtla

Advertisement