Beşiktaş'tan Ayrılacak Olan Atiba, Göztepe ile Anlaşmak Üzere - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Ayrılacak Olan Atiba, Göztepe ile Anlaşmak Üzere

Yönetimin maç başı ödemeli yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba, Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı. Yıldız futbolcu, Göztepe ile anlaşmak üzere.

16.05.2018 18:19  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atiba 5 yıldır formasını giydiği Beşiktaş ile yolları ayırıyor. Son maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kanadalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Siyah-Beyazlı Yönetim, 35 yaşındaki orta saha oyuncusuna maç başı ücret karşılığında 1 yıllık mukavele teklif etti. Atiba'nın 2 yıllık anlaşma talebinde ısrar etmesi nedeniyle taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı.

İYİLEŞTİRİLMİŞTİ

Tecrübeli oyuncu Göztepe ile görüşmelere başladı. Atiba, Sarı-Kırmızılı Kulüple anlaşma noktasına geldi. Kanadalı oyuncunun sözleşmesi 2016 yazında 2 senelik uzatılmış ve 1 milyon euronun altındaki yıllık ücreti 1.3'e çekilmişti. Deneyimli isim 187'si 11'de olmak üzere Beşiktaş forma giydiği 194 maçta 9 gol kaydetti. (Akşam)

Beşiktaş\'tan Ayrılacak Olan Atiba, Göztepe ile Anlaşmak Üzere

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Ayrılacak Olan Atiba, Göztepe ile Anlaşmak Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ssssssssssssssssss: oo beşiktaşın yarısı gidici ben gs liyim sadece bir şeyler söyleyeceğim. cenk o kadar paraya satılması yönetimin becerisi ise abdubakarın ve talisca nın bonservisi alınmaması o kadarda yönetimin beceriksizliği . 5 1 Yanıtla
  • DELİ FENERLİ: dembaba ile takas yapılacak 2 1 Yanıtla
  • Rambo Dortmund: atiba ayıp ettin zaten yaşın gelmiş neyin zammını istiyoun deli gibi paran var otur işte bjk taraftarı seni severdi sayardı, ayıp ettin 1 0 Yanıtla

Advertisement