Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok

Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Trabzonspor bizim kardeş camiamız. Trabzonspor'la biz el sıkışmadan gidip Burak Yılmaz'la konuşmayız. Hocamızın olumlu referansı var ama şu ana kadar imza yok." dedi.

02.01.2019 17:15  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Hukuktan Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TRT Spor'da yayınlanan Gündem Futbol programında gündemi değerlendirdi.

İşte Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklamaları:

Kamp kadrosuyla ilgili alınan karar yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte alındı. Beşiktaş olarak oyuncunun değerini belirleriz, kim teklif yaparsa onunla görüşürüz. "Büyük takımlar arasında takas olamaz" diye bir durum söz konusu değil. Benim Şenol hocayı istemediğimi kimse söyleyemez.

"VAGNER LOVE PARAYI GETİRİP İSTEDİĞİ YERE GİDEBİLİR"

Şenol hoca "Beni istemediğiniz zamana kadar buradayım" dedi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu: Vagner Love parayı getirip istediği yere gidebilir. Pepe'nin 107 bin euro alacağı var. Ekonomik olarak zorluk çektiğimiz doğru. Hatamız var mı, var. 40 milyon euro gelirden olduk Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyerek.

Beşiktaş'tan <a class='keyword-sd' href='/burak-yilmaz/' title='Burak Yılmaz'>Burak Yılmaz</a> Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok

"GÖKHAN TÖRE'NİN KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Gökhan Töre'nin bize katkı sağlayacağını düşünmüyoruz. Şu anda bizde Gökhan Töre o etkiyi sağlayamıyor. Amiral gemisinin başında teknik heyet var. Onu da görmezden gelemeyiz. Tolgay Arslan'la ilgili açıklamalar basının yaptığı açıklamalar yönetim böyle bir açıklama yapmadı. Affedilmesiyle ilgili bir düşünce ortaya atıldı. Ancak bu kararlar oy birliği ile verilmiş olan bir karardır.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok

"TRABZONSPOR BİZİM KARDEŞ CAMİAMIZ"

Trabzonspor bizim kardeş camiamız. Trabzonspor'la biz el sıkışmadan gidip Burak Yılmaz'la konuşmayız. Burak feshetse de biz Trabzonspor'la anlaşmadan Burak'la görüşmeyiz. Hocamızın olumlu referansı var ama şu ana kadar imza yok. Biz yerli oyunculara yasa gereği euro kontratı yapamayız. 4.5 milyon euro alıyor diyorlar, biz o parayı değil Burak'a, Messi gelse bile veremeyiz.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok

"HASİC'E İLGİMİZ VAR"

Medel'le ilgili kulübümüze gelen resmi bir teklif yok. Hasic'e bizim ilgimiz var. Bütün dünyanın bir ilgisi var. İlgi duyulmayacak gibi bir adam değil. Hasic'in yaşı küçük. Fesih durumu var, davası sürüyor."

Beşiktaş\'tan Burak Yılmaz Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Burak Yılmaz Açıklaması: Henüz Resmi İmza Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Farozli: Uyanik Besiktas, Burak'i bedavaya always calisiyor. Akillari Sirs Trabzon odemeyi yapmayacak, Burak feshedecek, BJK bonservisbedeli odemeyecek. 5 2 Yanıtla
  • Besikta: Gelme lan gelmeere 2 1 Yanıtla
  • mert: bunun kadar sevimsiz bir insan tanımıyorum adam ofsayt nedir bilmiyor sanki sokakta top oynayan cocuklar gibi er topa vurdunda yerlerde en önemliside gitti bütün klüpleri karıştırmış birisi olarak bunu neden terci eder külüpler anlamış değilim emek hırsızı bu 0 1 Yanıtla
  • Trabzonspor lu: Sizden kardes filan olmaz bize 0 0 Yanıtla
  • bb: Şenol efendi beşiktaşıda yediya laaaa. 0 0 Yanıtla
  • Şenol arın: İnşallah gelmez.istemiyoruz.... 0 0 Yanıtla

Advertisement