Beşiktaş'tan Sürpriz Lucescu-Sergen Hamlesi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Sürpriz Lucescu-Sergen Hamlesi

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına geçmesiyle yeni sezon öncesi hoca arayışını sürdüren Beşiktaş'tan sürpriz Lucescu ve Sergen Yalçın hamlesi geldi.

15.04.2019 11:52  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sezon sonunda A Milli Takım'ın başına geçeceği için hoca arayışlarını sürdürüyor. Siyah beyazlı yönetim son olarak teknik direktör olarak Lucescu'yu yardımcısı olarak ise Sergen Yalçın'ı getirmek istiyor.

Lider Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, yeni sezondaki teknik direktör planını belirledi. 12 Mayıs'ta yapılacak seçim yarışından ipi göğüsleyerek çıkmayı hedefleyen Orman, öncelikle teknik direktör sorununu çözecek. Başkan Orman, Beşiktaş'ı 2003'te, 100. yılda mutlu sona taşıyan Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmeyi hedefliyor. Fikret Orman, tecrübeli çalıştırıcının yardımcılığı için de Alanya teknik direktörü Sergen Yalçın'ı düşünüyor.

YÖNETİMDEN BAŞKAN'A ONAY

Akşam'da yer alan habere göre; Başakşehir maçını tribünden takip eden Lucescu'nun karşılaşma boyunca notlar alması dikkatlerden kaçmadı. Deneyimli çalıştırıcının Siyah-Beyazlı futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğu da belirtildi.Milli Takım'da Rumen hocanın yardımcısı olan Tayfur Havutçu da geniş kadroda yer alacak. Alanya spor'da iyi bir grafik sergileyen Sergen Yalçın da Lucescu ile çalışmayı istiyor. Başkan Fikret Orman'ın Lucescu-Sergen formülüne Siyah-Beyazlı yöneticiler de onay verdi.

GUTİ'NİN DURUMU BELİRSİZ

Şu anda Beşiktaş teknik heyeti kadrosunda yer alan Guti'nin durumu konusundaki belirsizlik de devam ediyor.Başakşehir maçında yedek kulübesinde ilk kez bu kadar etkili ve istekli olan İspanyol spor adamı ile ilgili kararı ise Lucescu verecek. Yönetim Guti'nin son dönemde takıma katkısından dolayı oldukça memnun. Guti, "Beşiktaş'ta çok mutluyum. Burada birinci adamlık konusunda büyük tecrübe kazanıyorum. Benim için önemli. Kariyerimle ilgili kararımı sezon sonunda vereceğim" açıklamasında bulunmuştu.

Beşiktaş\'tan Sürpriz Lucescu-Sergen Hamlesi

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Sürpriz Lucescu-Sergen Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ibo: ney bu luce sevdası adamı milli takım kulüpler zengin etti la bitmiş bitmiş mezardan getirip kulübün başına oturtacaksınız sergeni tek getirin offf fiko sende saçmalamaya başladın.senin akıl hocaların takımı bitirdi. 7 1 Yanıtla
  • Umit: Lucesku mu ? Yaziklar olsun size yuhhh 6 0 Yanıtla
  • dobraadam: Sergen yardımcı olmaz. 6 0 Yanıtla
  • MAZBATA: Mazbatayı verin artık 2 4 Yanıtla
  • Tc: Utanmazlar saya saya bitiremediniz.Sağdan sola yukarıdan aşağıya .pislikleri temizlediyseniz .adama mazbatasını verin yüzsüzler. 1 3 Yanıtla
  • Kösedeki: Doğru ise yönetiminde lucescununda....anladınız 4 0 Yanıtla
  • Nznzn: Tekbiiirrr 1 0 Yanıtla
  • dobraadad: sergen yardımcı olmaz 1 0 Yanıtla
  • Jvvvv: Tekbiiirrr 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: BEŞİKTAŞ İYİ GİDİYOR BOZMAYIN ... 0 0 Yanıtla

Advertisement