Beşiktaş, Ünlü Futbolcu Kolarov'a 3.5 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Ünlü Futbolcu Kolarov'a 3.5 Milyon Euro Teklif Etti

Beşiktaş, Manchester City'de forma giyen Kolarov'a yıllık 3.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. İki taraf arasında pazarlıklar başladı.

03.07.2017 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya yıldızlarını takıma kazandırmakta kararlı olan Beşiktaş yönetiminin Pepe'den sonra gündemine, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin sol beki Aleksandar Kolarov girmişti.

Sırp basınında çıkan haberlere göre Kolarov'un, Siyah-Beyazlılar'la 3+1 yıllık bir sözleşme konusunda anlaşma sağladığı ifade edilmişti. Alınan bilgiye göre Kara Kartal'ın, bu transferde oldukça hareketli saatler geçirdiği bildirildi.

31 yaşındaki yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Olgun Aydın'la temasa geçen Beşiktaş'ın kurmaylarının, pazarlıklara başladığı öğrenildi.

1 YIL DAHA KONTRATI VAR

Hem stoper hem de sol bek oynaması sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş'in de alınmasına onay verdiği tecrübeli futbolcuyu uzun süreli bir sözleşmeyle ikna etmek isteyen Kartal, 4 senelik sözleşme karşılığı yıllık 3.5 milyon Euro'luk bir teklif sundu.

Aydın'a bu teklifin iletildiği ve karşı taraftan cevap beklendiği ifade edildi. Sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Sırp oyuncudan olumlu yanıt geldiği anda City'nin kapısı çalınacak ve uygun bir bonservis bedeliyle bu işte mutlu sona ulaşılacak.

(Fanatik)

Beşiktaş, Ünlü Futbolcu Kolarov\'a 3.5 Milyon Euro Teklif Etti

Son Dakika Spor Beşiktaş, Ünlü Futbolcu Kolarov'a 3.5 Milyon Euro Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement