Beşiktaş Vagner Love'ın Transferi İçin Alanyaspor'la Görüşecek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Vagner Love'ın Transferi İçin Alanyaspor'la Görüşecek

Cenk Tosun'un takımdan ayrılma ihtimalini düşünen Beşiktaş, olası bir ayrılık halinde Alanyasporlu Vagner Love'ı takıma katacak.

10.11.2017 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle adını Avrupa çapında duyuran Cenk Tosun'un talipleri artarken Beşiktaş, olası bir ayrılığa karşı hazırlıklarını sürdürüyor

MENAJERLER VAGNER LOVE'U ÖNERDİ

Pek çok futbolcuyu gözlem altında tutan siyah-beyazlıların kapısı, sürpriz bir öneriyle çalındı. Menajerler, Alanyasporlu Vagner Love'u Beşiktaş'a önerdi. Geçen sezon ilk yılında gol kralı olan Brezilyalı santrfor, bu sezonda 12 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

ÖZEL MADDE İDDİASI

Alanya ile sezon başında 2020'ye kadar kontrat yenileyen 33 yaşındaki golcü için Beşiktaş beklemede. Siyah-beyazlı kulüp, öncelikle Teknik Direktör Şenol Güneş'in konu üzerindeki fikrini merak ediyor. Güneş, Love'a yeşil ışık yakarsa Beşiktaş kurmayları, Alanyasporlu yöneticilerle temasa geçecek. Avrupa'da Monaco ve CSKA formaları giyen sambacının transferi için Cenk'in transferinden gelecek paranın kullanılması olası.

DEMBA BA'NIN RAPORU VAR

Öte yandan geçen sezonun devre arasında siyah-beyazlı formayı giyen Demba Ba, yeniden takıma dönmek istiyor.Sezon başında transferi, yabancı kontenjanına takılan, aynı zamanda sakatlık da geçiren Senegalli forvet, ABD'deki tedavisini tamamladı. Birkaç hafta içinde sağlık raporlarıyla birlikte İstanbul'a gelecek Ba, Beşiktaşlı yöneticilerle buluşacak. Cenk'in satılması halinde Demba Ba da alternatifler arasında.

Beşiktaş Vagner Love\'ın Transferi İçin Alanyaspor\'la Görüşecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş Vagner Love'ın Transferi İçin Alanyaspor'la Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement