Beşiktaş ve GittiGidiyor'dan gelir ortaklığı projesi - Son Dakika
Ekonomi

Beşiktaş ve GittiGidiyor'dan gelir ortaklığı projesi

Beşiktaş ve GittiGidiyor\'dan gelir ortaklığı projesi

GittiGidiyor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile e-ticaret alanında bir iş birliğine imza attı, bu kapsamda Beşiktaşlı taraftarlar GittiGidiyor'dan yapacakları her alışverişte siyah beyazlı kulübe destek olacak.

25.02.2021 15:25  Güncelleme: 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GittiGidiyor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile e-ticaret alanında bir iş birliğine imza attı, bu kapsamda Beşiktaşlı taraftarlar GittiGidiyor'dan yapacakları her alışverişte siyah beyazlı kulübe destek olacak.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, GittiGidiyor ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü (JK) arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Beşiktaş taraftarları, GittiGidiyor'dan mayıs ayı sonuna kadar yapacakları alışverişlerde gönül verdikleri kulübe destek olabilecek.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün resmi Instagram hesabı ve resmi sitesinden paylaşacağı linkler üzerinden GittiGidiyor'a girilerek yapılan tüm alışverişlerde siyah beyazlı kulüp, gelir ortaklığı projesi kapsamında pay alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GittiGidiyor Genel Müdürü ve eBay MENA Bölge Direktörü Öget Kantarcı, Türkiye'nin en köklü ve en değerli spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile bir araya gelmekten büyük gurur duyduklarını belirterek, "Beşiktaş ile gelir ortaklığı projemizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız iş birliği kapsamında, siyah beyazlı taraftarlara, GittiGidiyor'dan yaptıkları alışverişlerde kulüplerine destek olma fırsatı sunuyoruz. Türkiye'nin öncü e-ticaret platformu GittiGidiyor olarak spora katkı sağlayacak projeler geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş JK Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy da Türkiye'nin en büyük online satış platformlarından biri olan GittiGidiyor ile gerçekleşen iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ulusoy, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaşımız adına, GittiGidiyor'un kulübümüze verdiği destekten dolayı mutluyuz, iş birliğimiz hayırlı olsun. Beşiktaşımızın 34. Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bugüne ülkemizin değerli markalarıyla yeni birlikteliklere imza atmak ve kulübümüzde yeni projeler gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin değerli markalarıyla bir araya gelerek iş birliklerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Siyah beyazlı camiamız da bizlere projelerimizde gönülden destek oluyor. Beşiktaşımıza destek veren her bir taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. GittiGidiyor ile olan iş birliğimizin tüm camiamız için hayırlı olmasını diliyorum."

50 kategoride milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan GittiGidiyor'a bu link ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Instagram'dan paylaşacağı linkler üzerinden giren Beşiktaşlı taraftarlar, yapacakları alışverişlerle takımlarına destek olabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Beşiktaş ve GittiGidiyor'dan gelir ortaklığı projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı
    14:56 Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi Kapsamında 104 Çiftçiye Tohum Dağıtıldı

    Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Artırma Projesi kapsamında 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulyesi dağıtıldı. Proje, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi ve bakanlık, İl Özel İdare ve çiftçi katkısıyla desteklendi. Törende konuşan yetkililer, projenin önemini vurgulayarak çiftçilere teşekkür etti.

  • Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı
    14:53 Şangay, 2023'te Turist Sayısını Artırdı

    Çin'in Şangay kenti, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 73,5 artışla yaklaşık 326 milyon turist ağırladı. Bu turistlerin 3,64 milyonu yurtdışından geldi. Kentin turizm geliri ise bir önceki yıla göre yüzde 76,8 artarak 367,8 milyar yuanı aştı. Şangay Turizm Yatırımı Teşvik Konferansı'nda açıklanan bu istatistikler, kültür ve turizm sektöründe 26 projenin tamamlanmasının veya iyileştirilmesinin beklendiğini gösteriyor.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan:
    14:47 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz' ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaşadığı ekonomik sıkıntıdan dolayı sitem eden her vatandaşın sonuna kadar haklı olduğunu belirterek, " "Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik.


Advertisement