Beşiktaş, Veli Kavlak'la Sezon Sonunda Yollarını Ayıracak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Veli Kavlak'la Sezon Sonunda Yollarını Ayıracak

Beşiktaş yönetimi, belindeki fıtık nedeniyle birçok ameliyat olan ancak hala sahalara dönemeyen Veli Kavlak'la sezon sonunda sözleşmesini feshedecek.

03.03.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın savaşçı futbolcusu Veli Kavlak sakatlığı sebebiyle sorun yaşamaya devam ediyor. Belindeki fıtık sebebiyle bir çok kez operasyon geçiren futbolcunun tekrar ağrılar yaşadığı ve bu yüzden antrenmanlara çıkamadığı ifade edildi.

Sezonun ilk yarısında sözleşmesi dondurulan ve tedavisi için tüm imkanlar seferber edilen Veli Kavlak'ın yaşadığı ağrılar nedeniyle tekrar futbol oynayamama endişesi yaşadığı aktarıldı. Beşiktaş'la 2019'a kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun sakatlığı sebebiyle siyah beyazlılarla sezon sonunda yollarını ayırması bekleniyor.

VEDA ZAMANI

UEFA ile yaptığı anlaşma gereği kadrosunu da belli bir sayıda tutmak zorunda olan Beşiktaş'ın Veli Kavlak'ın durumuna göre sezon sonunda menajeriyle bir araya gelip sözleşmesini karşılıklı olarak feshedebileceği belirtildi.

TARAFTAR ÇOK SEVMİŞTİ

Veli Kavlak, 2011 yılında Rapid Wien'den 750 bin Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olmuş ve siyah beyazlılarda sergilediği performansla taraftarların en sevdiği futbolculardan biri haline gelmişti.

Beşiktaş, Veli Kavlak\'la Sezon Sonunda Yollarını Ayıracak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Veli Kavlak'la Sezon Sonunda Yollarını Ayıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement