Beşiktaş, Yıldız Listesini Hazırladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Yıldız Listesini Hazırladı

Süper Lig'de zirvede yer alan Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Listede Robben, Hatem Ben Arfa, John Terry, Kamil Glik, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal var.

18.04.2016 08:31  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk için büyük bir avantajı elinde bulunduran Siyah-Beyazlılar'da yönetim, takıma rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunurken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

Bu doğrultuda savunma ve orta alanda bir yeniliğe gidecek olan yönetimin, Fenerbahçe'den 2 ismi de gözüne kestirdiği bildirildi. Gelecek sezon büyük olasılıkla Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Beşiktaş'ı, Kupa 1'de ses getirecek bir takım haline getirmek için atağa kalkan Siyah-Beyazlı idareciler; Vodafone Arena'ya ilk olarak Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'in Hollandalı süperstarı Arjen Robben'i gözüne kestirdi... Bavyera ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki dünya yıldızı konusunda şimdiden nabız yoklayan yönetim, bu oyuncuyla birlikte taraftarı heyecanlandırmayı planlıyor.

KALDIRMADIĞI KUPA YOK

Bayern'de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Robben, Kırmızı-Beyazlılar'la 22 maçta 7 gol ve 3 asist yaptı. Kasığındaki problemi atlatan ve takımıyla çalışmalara başlayan tecrübeli sağ kanadın, yeni sezona sürekli olarak forma giyebileceği bir ekipte devam etmeyi istediği öğrenildi. Robben; Almanya Ligi, Almanya Kupası, UEFA Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi, İspanya Ligi, İngiltere Premier Lig, İngiltere Lig Kupası ve Hollanda Ligi'nde şampiyonluk yaşamıştı.

ARJEN ROBBEN KiMDiR?
Doğum Tarihi: 23.01.1984
Doğum Yeri: Bedum
Ülkesi: Hollanda
Yaşı: 32
Boyu: 1.80
Kilo: 80
Mevkii: Sağ kanat
Kulübü: Bayern Münih
Oynadığı takımlar: Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid.

KARTAL'IN LİSTESİNDEKİ DİĞER İSİMLER

JOHN TERRY

Tam 16 sezondur formasını giydiği Chelsea'yle sezon sonunda yollarını ayıracak olan John Terry, Siyah-Beyazlılar'ın savunma hattına yapacağı takviye konusunda listeye girdi. Bedelsiz bir oyuncu olması sebebiyle Kartal'ın hedefleri arasında olan 35 yaşındaki stoper, bu sezon Maviler'le 31 maçta görev yaptı. Tecrübeli savunmacı, daha önce; Premier Lig, İngiltere Federasyon Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadı.

HATEM BEN ARFA

Fransız futbolunun son dönemdeki en gözde futbolcuları arasında yer alan Hatem Ben Arfa, Nice performansıyla kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Takımıyla bu sezon 33 maçta 17 gol ve 4 asisitlik performans sergileyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun Nice'le sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Kara Kartal'ın bedelsiz olarak kadrosuna kazandırmayı planladığı başarılı futbolcuyla; Paris Saint-Germain ve Atletico Madrid'in de devrede olduğu konuşuluyor.

KAMİL GLİK

İtalya Serie A ekibi Torino'nun 28 yaşındaki Polonyalı stoperi Kamil Jacek Glik de Beşiktaş'ın hedefleri arasında yer alıyor... Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki 1,90'lık stoperin kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takımda devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

GÖKHAN GÖNÜL

Fenerbahçe'yle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olmasına rağmen kulübünden kontrat yenileme teklifi almayan Gökhan Gönül'ün, Siyah-Beyazlılar'la ön anlaşma yaptığı öğrenildi. 31 yaşındaki sağ bekin, tarafların yapacağı son görüşmenin ardından sezon bitiminde Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

MEHMET TOPAL

Sarı-Lacivertliler'in kontrat yenilemediği bir diğer futbolcu Mehmet Topal da Kara Kartal'ın radarına girdi. Tecrübeli ön liberoyla menaceri aracılığıyla temas kuran Siyah-Beyazlılar'ın futbolcudan, "Sezon sonunda ilk önceliğim Avrupa'da bir takıma gitmek olacak" diyerek Kara Kartal'dan zaman istediği bildirildi.

Beşiktaş, Yıldız Listesini Hazırladı

Son Dakika Spor Beşiktaş, Yıldız Listesini Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SELFİE: teryy 35 yaşında diye almaz beşiktaş. gelelim Gökhan Gönül Ve Topala neden beşiktaşa gitsinler ki. yılardır Fenerbahce forması giyiyorlar Ve Gercek Fenerbahçeliler biraz doğru haBER yapsalar iyi olacak. 2 3 Yanıtla

Advertisement