Beşiktaşlı futbolcu N'Koudou'dan ezeli rakibe gönderme: Galatasaraylı futbolculara çok güldük - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı futbolcu N'Koudou'dan ezeli rakibe gönderme: Galatasaraylı futbolculara çok güldük

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Kevin N'Koudou, derbide kendilerini 3-1 mağlup eden Galatasaraylı oyuncuların sevincine göndermede bulundu. N'Koudou, "Galatasaraylı oyuncuların soyunma odasındaki sevinç çığlıklarına çok güldük. Sanki Şampiyonlar Ligi kazandılar. Onlar da sevinecek ama biz, 'Lig bitmeden, bitmez' dedik" şeklinde konuştu.

26.05.2021 10:16  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın dansları ile olduğu kadar son haftalarda takıma katkısıyla da dikkat çeken yıldız oyuncusu Kevin N'Koudou, Şampiyonlar Ligi'ne layık bir oyunla şampiyon olduklarını söyledi. N'Koudou, Beşiktaş'ı yenen takımların sevincini şaşkınlıkla izlediklerini anlattı. Hürriyet'ten İsmail Er'in aktardığı haberde, N'Koudou'nun Galatasaraylı futbolcularla ilgili kullandığı sözler dikkat çekti.

İşte N'Koudou'nun ifadeleri:

"ŞAMPİYONLUK HAYAL DEĞİLDİ"

"Şampiyonluk hayal değildi. Sezon başında teknik direktörümüz Sergen Yalçın bizi inandırdı. Ligin ilk yarısında aldığımız mağlubiyetlere rağmen teknik direktörümüz Sergen Yalçın hiç tepki göstermedi ve 'Yolumuz uzun, dikkat edin kendinize' diyerek moral verdi.

"KARAGÜMRÜKLÜLER GİBİ YAPTILAR"

Şampiyonluğun en kritik maçı Galatasaray karşılaşmasıydı. Karagümrük gibi Galatasaraylı oyuncuların soyunma odalarındaki sevinç çığlıklarına güldük! Sanki Şampiyonlar Ligi kupası kazandılar. Onlar da sevinecek. Ama biz, 'Lig bitmeden, bitmez' dedik.

"TEKNİK EKİP KARIŞMIYOR"

Ramazan nedeniyle birçok maça oruçlu çıktım. Teknik heyet karışmıyor. Aksine moral veriyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ı diğer teknik direktörlerden ayıran özellik; futbolcuları özgür bırakması, eski teknik adamlar cep telefonu ve yemek saatini askeri kamp uygulaması yapardı. Sergen Hoca 'Bana sahada lazımsınız' diyerek bize güvenini gösterdi. Takımda Sergen Yalçın kadar en önemli isim Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ'dı. Yapıcı ve sürekli destek veren, şampiyonluğa inanmış insan.

"ÜZÜLME PENALTIYA ALIŞIK DEĞİLİZ"

Ankaragücü karşısında kaçırdığım penaltıda dünyalar başıma yıkıldı. 17 maç sonra penaltı kazanmışız. O sırada herkes penaltı atmak istedi. İçimden geldi. Topu ben kaptım. Teknik direktörümüz Sergen Yalçın maçtan sonra 'Üzülme, Beşiktaş olarak penaltıya alışık değiliz, alışacağız' diyerek moral verdi ve daha çok çalışmamı söyledi.

"EN İYİ KADRO RAKİPLERDEYDİ"

Süper Lig'de en iyi kadro F. Bahçe ve G. Saray'da vardı. Ama sakin olanlar zirve yaptı. Hatayspor, Sivasspor, Göztepe, Malatyaspor çok iyi kadroya sahiptiler. Ankaragücü ligin sonlarından başarılıydı ancak küme düştü.

"AYASOFYA'YA HAYRAN KALDIM"

Türkiye'nin en iyi golcüsü şu anda Larin, Avrupa'da Burak. İstanbul'a aşığım. Nereye gitsem ilgi görüyorum. Ayasofya Camii'ne hayran kaldım. Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi mucize tasarım."

Beşiktaşlı futbolcu N\'Koudou\'dan ezeli rakibe gönderme: Galatasaraylı futbolculara çok güldük

Son Dakika Spor Beşiktaşlı futbolcu N'Koudou'dan ezeli rakibe gönderme: Galatasaraylı futbolculara çok güldük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • anadolu: beşiktaş yendiği maçlarda sonra soyunma odasında ağlamışlar mı. yenen takım doğal olarak sevinir. boş laflar boş haberler. 32 13 Yanıtla zeka sıkıntısı oluna : orada bahsettiği şey absürt sevinç. şampiyon olmuşlar gibi seviniyorlar diyor, oysa gs yenmesine rağmen beşiktaşın ALTINDAYDI. bu anadoludan çııkıp böyle yorumalr yapanlara şaşırmıyorum. aynen devam 1 4
  • fb: 17 hafta penaltı çalınmamış mış.. bedavadan aldığın maçlara , puanlara say hocanız her maçtan sonra haksız yere ağlaya ağlaya şampiyon oldu 33 11 Yanıtla Diomades: Hiç alakası yok siz şampiyonluğu Sivas'ta verdiniz. Sivas'ı yenseydiniz o bunu demiş şu penaltı çalmış tındı. Sivas maçı yedi sizi. Doğrusu bu kardeşim. Olsun daha ne şampiyonluklar bekliyor üç takımı da. BU sene biz olduk seneye Gs yada FB olur yada yine biz oluruz ne olacak. rekabet tadında güzel 17 2 kolpacılar: heveslerini kursağında kalan yetişmiş hemen :D 6 2 :D: Soda iç soda.Hazımsızlık için 2 2 FB ye cevap: bedavaymis..! bunu diyen bir fbli..saka gibisiniz ama gulen yok.ağlayın gülünecek halinize 0 0
  • kartal: renklilere çok ağır gelmiş şampiyonluğumuz ))))) 20 9 Yanıtla
  • Bjk: nkoudu bende size şampiyonlar liginde güleceğim.hahahhaha 23 5 Yanıtla Zafer: Cinconlu ne olmuş yani bede cincona güleceğim haa Cincon şampiyonlar liğine direk giremiyor demek sen onun için kendini avantaşlı gördün puuuuhhhaaa 3 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement