Beşiktaşlı isme çarpıcı eleştiri: İstanbul'u görünce feleğini şaşırdı - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı isme çarpıcı eleştiri: İstanbul'u görünce feleğini şaşırdı

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ancak henüz kendini kanıtlayamayan Tyler Boyd hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi. Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, eski öğrencisi için "İstanbul'u görünce feleğini şaşırdı" ifadelerini kullandı.

10.12.2019 15:29  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, geçen sezon Süper Lig'de Ankaragücü formasıyla gösterdiği performansın ardından Tyler Boyd'u kadrosuna kattı ancak Tyler Boyd, siyah-beyazlı takımda beklentilerin altında kaldı.

Tyler Boyd ile geçen sezon Ankaragücü'nde birlikte çalışan teknik direktör Mustafa Kaplan, ABD'li futbolcu hakkında Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

"İSTANBUL'U GÖRÜNCE FELEĞİNİ ŞAŞIRDI"

Geçen sezon Aankaragücü'ndeki performansı ile göz dolduran Tyler Boyd'un Beşiktaş'ta bekleneni verememesi hakkında konuşan Mustafa Kaplan " İstanbul'da çok değişti" ifadesini kullandı.

Mustafa Kaplan, 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili "Beşiktaş'ta o da kendini bulabilir ama ısrar edilmesi lazım. Adam İstanbul'u görünce feleğini şaşırdı. Kolay değil. Savunması olmayan bir oyuncu. Bu sorun yaratabilir ancak o da toparlanırsa Beşiktaş'ı rahatlatır" dedi.

(Sabah)

Beşiktaşlı isme çarpıcı eleştiri: İstanbul\'u görünce feleğini şaşırdı

Son Dakika Spor Beşiktaşlı isme çarpıcı eleştiri: İstanbul'u görünce feleğini şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TOSBA: Hepsi Amerika'nın oyunu 1 1 Yanıtla tosbış: ısmın zaten cıvık kımse takmasın bu tosbayı 0 0

Advertisement