Beşiktaşlı Talisca: Çocuğuma Peygamber İsmi Koyacağım - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Talisca: Çocuğuma Peygamber İsmi Koyacağım

Beşiktaşlı Talisca, Antalyaspor galibiyeti sonrasında "Doğacak bebeğimin adı Samuel David olacak. David, Davud peygamberin ismi." dedi.

22.01.2018 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Antalyaspor deplasmanındaki iki golüyle galibiyeti getirdiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İkinci golde Ricardo Quaresma'nın asistini iyi değerlendirmesiyle ilgili görüşü istenen Talisca, "Ricardo Quaresma ile birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bu da saha içerisinde işimizi kolaylaştırıyor." dedi.

"İYİLEŞME SÜRECİM BAŞLADI"

İki kez sakatlık geçirmesi ve son durumu hakkında açıklama yapması istenen Talisca, "İki kere sakatlandım. Biraz ağrım var ama bir sonraki maça hazır olacağım. İyileşme sürecimi başlattım." ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'a karşı iki gol atmasıyla ilgili konuşan Talisca "İyi bir maç oldu. Çok daha iyi bir maç olabilirdi. İki gol attım daha iyisini yapabilirdim. Maça konsantre başladık ve öyle de bitirdik." şeklinde konuştu.

"ÇOCUĞUMA PEYGAMBER İSMİ KOYACAĞIM"

Talisca ayrıca "Buradan çocuğuma selam söylüyorum. Yeni doğacak bebeğimi bekliyorum. İstanbul'a gelen aileme de selamlar. Çocuğumun adı Samuel David olacak. David, Davud peygamberin ismi." diyerek sözlerini noktaladı.

Beşiktaşlı Talisca: Çocuğuma Peygamber İsmi Koyacağım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Talisca: Çocuğuma Peygamber İsmi Koyacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BEŞİKTAŞ: HELAL OLSUN VALLA İŞTE TALİSCA BU. 14 4 Yanıtla
  • fenerli : kafir oğlu kafirrr 0 15 Yanıtla
  • fenerli : vatandaş rıza sende kafir oğlu kafirsin o zaman 0 3 Yanıtla
  • pis fakir: ALLAH bütün bebeklere sağlık versin.Annesine babasina bağışlasın.melek onlar. 2 0 Yanıtla
  • Adana Demir sporlu: Talisca süper oyuncu hak ediyor. Afrin halkı türk ordusu memehcimiz kurtaracak sizi.zafer Türk milletinin dir 1 0 Yanıtla
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement