Beşiktaşlı Talisca'nın Kartı İptal Edilirse Hakem Alper Ulusoy Sezonu Kapatacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Talisca'nın Kartı İptal Edilirse Hakem Alper Ulusoy Sezonu Kapatacak

Beşiktaş, Atiker Konyaspor maçında sarı kart gören Talisca için PFDK'ya başvurdu. Kart iptal edilirse hakem Alper Ulusoy bu sezon bir daha maç alamayacak.

19.02.2018 10:51  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Talisca'nın kartının iptali için uğraşan siyah beyazlılar istediğine ulaşırsa, Alper Ulusoy'un bu sene maç alması da zora girecek.

Talisca'nın sarı kartının iptali için Futbol Disiplin Talimatı'nın 86'ncı maddesinin 3'üncü fıkrasında yer alan, "Disiplin Kurulu, hakemin saha içerisindeki futbolculara ilişkin disiplin uygulamalarını (sarı kart ve kırmızı kart uygulamalarını) ve sonuçlarını ancak şahısta hata hallerinde ortadan kaldırabilir" maddesini işletmek istiyor.

PFDK KARARI BOZARSA ALPER ULUSOY MAÇ ALAMAYACAK

Beşiktaş'ın önündeki engel ise aynı maddenin 2'nci fıkrasında yer alan, "Disiplin Kurulu müsabaka esnasında meydana gelen olaylarla ilgili hakem kararlarının hiçbirini değiştiremez veya bozamaz" maddesi. PFDK eğer Talisca'nın sarı kartını bozarsa, Alper Ulusoy'un belki de bu sezonluk futbol kariyerini bitirmek zorunda kalır.

CEZANIN ERTELENMESİ SÖZ KONUSU

Beşiktaş'ın önündeki diğer bir seçenek ise Talisca'nın cezasının ertelenmesi için Futbol Disiplin Talimatı'nın 102'nci maddesini işletmek. Bu maddenin (e) fıkrası uyarınca siyah-beyazlı yönetim; "ihraç edilen futbolcu, görevli veya diğer kişilerin ihraç edildikleri müsabakayı takip eden ilk müsabakaya dair cezasının ertelenmesi" hakkını kullanmak için çalışma da yapıyor.

Beşiktaşlı Talisca\'nın Kartı İptal Edilirse Hakem Alper Ulusoy Sezonu Kapatacak

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Talisca'nın Kartı İptal Edilirse Hakem Alper Ulusoy Sezonu Kapatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • fb: fark etmez isterseniz cim conla karışık takım çıkarın oynayalım sorun yok istediğinizi oynatın 6 12 Yanıtla
  • TUNÇ06: ZOR imkansız değil bu beşiktş dokunan yanıyor ne iş demezmi diğer takımlar diyor da kim dinliyor ?liğ oynamadan kazanmak istiyor şenol efendi kamu oyu öyle yönlendiriliyor neymiş bştş çok iyi takımmış geç onu son iki sezon FB hakını yediniz be utanın..MÜNİH maçı sonu olacak bakın görün . 3 13 Yanıtla
  • Pepe sançez: Konya maçı bitti, Tüm Taraftarından Başkanına sanki Talisca sarı kartı gördü diye maç berabere bitti. Kimse çıkıpda maç sonunda Canerin Volkana yaptığı verilmeyen penaltıyı, Gene son dakika Pepenin eliyle çizgiden çıkarttığı penaltı ve kırmızı kart. Konya kümede kalma mücadelesi veriyor ve iki puanı çalındı. Kimse bunu konuşmuyor Çıkıp utanmadan arlanmadan, Halen daha sarı karttı, hakem yaktı etti ayıptır. 13 3 Yanıtla
  • gs li berke: beşiktaşı korku sardı.amanin bovvv 7 7 Yanıtla
  • varya: PFDK bir kere de hakemlerin yanında durun be adamların aldığı 3 kuruş ondan bari etmeyin 1 12 Yanıtla
  • BJK: RENKLİLER CILDIRIYOR 8 4 Yanıtla
  • Gs berke: Dk 88de talisca adama uçan tekme attı o sarı ne olacak. Ağlamayın iki senedir hakemle gidiyor dunuz 6 6 Yanıtla
  • Anlayana: Kardeş Hakem hataları olmasa bu sezon ki tablo nasıl olurdu yaz bak bakalım :) 3 0
  • Bjk li: Şuan söylediğin şeyleri fb yapıyor trf1 yanımızda diye 4.yüz dimi hatta avrupadada hakemler bjk yi tutuyor dimi 1 1
  • Bjk li: Sus feto takımı seni 9-0 ları unutmadı bu ülke sikeciler 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement