Beşiktaşlı Veli Kavlak, 3 Yıl Sonra Oyuna Girdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Veli Kavlak, 3 Yıl Sonra Oyuna Girdi

Yaklaşık 3 yıldır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Veli Kavlak, Göztepe ile oynanan U21 karşılaşmasında sonradan oyuna girdi, formasına kavuştu.

08.04.2018 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta, eski yıldızı ve taraftarın sevgilisi Veli Kavlak'tan güzel haber geldi. Yaklaşık 3 yıldır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Veli, Beşiktaş - Göztepe U21 karşılaşmasında sonradan oyuna girdi, formasına kavuştu.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya siyah beyazlılar; Ersin, Süleyman, Abdullah, Alpay, Mehmet, Burak, Kartal, Mertcan, Oğuzhan, Mustafa ve Berke 11'i ile başladı.

Beşiktaşlı Veli Kavlak, 3 Yıl Sonra Oyuna Girdi

BEŞİKTAŞ 1-0 KAZANDI

İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamayan Beşiktaş, soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıda bulduğu gol ile siyah beyazlılar karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın golünü Oğuzhan kaydetti.

VELİ KAVLAK 64'TE OYUNA GİRDİ

Karşılaşmada dakikalar 64'ü gösterdiğinde sürpriz bir an yaşandı, uzun süren sakatlığı sonrası bir dönem futbolu bıraktığına dair haberler çıkan sonrasında yalanlayan Veli Kavlak, 8 numaralı formasıyla oyuna girdi.

Beşiktaşlı Veli Kavlak, 3 Yıl Sonra Oyuna Girdi

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Veli Kavlak, 3 Yıl Sonra Oyuna Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • E.Ç.: U21 maçında nasıl oynadı ki ? Adam 1988 doğumlu :) 1 7 Yanıtla RTE: profesyonel sözleşmeli futbolcular oynayabiliyoru isterse 60 yaşında olsun 5 2
  • Adinizi Yazin: u21 ise bu nasil oynuyor? Haa pardon unuttum.Burasi TC 0 0 Yanıtla

Advertisement